Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Animatie Eindhoven

Een animatie maken in Eindhoven

Een animatie is een goede manier om een boodschap over te brengen. Als jij een bedrijf hebt waarmee je onder de aandacht wil komen, dan raden we je aan om contact op te nemen met Donker Media. Wij zijn een klein team van gedreven, professionele animators die zeer veel ervaring hebben in het kernachtig verpakken van een boodschap. Het maakt daarbij niet uit hoe eenvoudig of ingewikkeld het verhaal is dat je verteld wil zien, wij weten hoe we dit zo aantrekkelijk mogelijk moeten verpakken. Je hebt daarbij de keuze voor een animatie in 2D of 3D, waarnaast we ook een Whiteboard animatie kunnen produceren. Daarnaast maken we ook infographics.

Animatiebedrijf in Eindhoven

Donker Media is gevestigd in Eindhoven. Voor een animatiefilm in Eindhoven ben je dan ook bij ons aan het juiste adres. We hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met de productie van uitleganimaties en infographics voor een grote variatie aan klanten. We hebben animaties gemaakt voor grote bedrijven, maar ook voor kleinere bedrijven. Voor marketing doeleinden maar ook voor bijvoorbeeld e-learning. We proberen je als opdrachtgever altijd zoveel mogelijk bij het proces te betrekken. Mocht er in een van de stappen tijdens de productie iets gebeuren dat je liever anders ziet, dan kun je dit natuurlijk altijd aan ons doorgeven. Per slot van rekening willen we er samen voor zorgen dat je bedrijf zo positief mogelijk naar voren komt.

Animatie studio op Strijp-S

Je wil een animatie in Eindhoven laten maken? Neem dan vandaag nog contact op met Donker Media. Vanuit het Klokgebouw op Strijp-S vertellen we je alles over een animatiefilm in Eindhoven en nemen je wensen en idee├źn met je door. Op onze website staat ook een contactformulier. Als je bijvoorbeeld een offerte wil voor een animatie Eindhoven, dan vraag je dat hiermee eenvoudig aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een en ander met je door te spreken.

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben animaties gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je animatie

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte