Menu
slider achtergrond

Animatie laten maken in Eindhoven

D Animatie voorbeelden Contact

Animatie laten maken in Eindhoven

Animatie bedrijf Donker Media in Eindhoven is dé specialist in video animatie. Met een animatievideo of explanimation bereik je jouw doelgroep op effectieve wijze. Onze animaties vertalen jouw boodschap naar een heldere video. Ze zetten aan tot actie, informeren én overtuigen. Wil je een gecompliceerd verhaal duidelijk naar voren laten brengen? Animatie bedrijf Donker Media in Eindhoven is tevens gespecialiseerd in maatwerk explanimations. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden. Wil je weten wat onze animatievideo’s voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan hier alvast wat voorbeelden van het creatieve team van animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven.

Animatie video voorbeelden

Maak een keuze uit onze animatiesoorten

Basis

Basis

De basis animaties bestaan uit eenvoudig vormgegeven 2D illustraties waar vaak ook iconen of teksten in beeld komen. Klik op de bovenstaande illustratie om een voorbeeld te bekijken.
Complex

Complex

Bij de complex animaties besteden we meer tijd aan de details van de illustraties, (karakter)animaties en geluidseffecten. Kan ook 3D animaties bevatten. Klik op de bovenstaande illustratie om een voorbeeld te bekijken.
Whiteboard

Whiteboard

Bij een whiteboard animatie wordt op een speelse wijze het onderwerp eenvoudig uitgetekend. Ideaal om complexe materie uit te leggen. Klik op de bovenstaande illustratie om een voorbeeld te bekijken.

Waarom Donker Media Eindhoven

Bij animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven weten we als geen andere hoe belangrijk maatwerk is voor jouw onderneming. Daarom hechten we binnen ons team veel waarde aan persoonlijk contact en op maat gemaakte oplossingen van hoge kwaliteit. Dit voeren we door gedurende het hele proces van jouw animatievideo. Ons team van experts garandeert dan ook altijd een animatie die de boodschap van jouw onderneming weerspiegelt. Herkenbaar maatwerk met een verhaal. Dat is waarom je kiest voor de specialisten van animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven.

Maatwerk en samenwerking

Script afbeelding

1. Concept naar script

In samenwerking met jou komt het script en het concept tot stand. Aan de hand van een persoonlijk gesprek willen we alles weten over de boodschap die je wilt laten vertellen door een animatievideo. Als dat helder is, definiëren we jouw doelgroep en doen we research naar de huisstijl van je onderneming. Hierop baseert het team van animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven het script én het concept.
Verhaallijn afbeelding

2. Script naar verhaallijn

Een goede animatievideo begint met het bepalen van de verhaallijn. Bij animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven doen we dit aan de hand van het script. Deze delen we op in verschillende scènes. Elk onderdeel krijgt vervolgens zijn eigen beschrijving voor wat betreft de vormgeving. Ook de illustratiestijl wordt in deze fase door animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven bepaald.
Storyboard afbeelding

3. Storyboard

In deze fase komt jouw animatievideo al een beetje tot leven. Elke scène bevat zijn eigen shots. Deze worden door onze specialisten gedetailleerd uitgetekend. Hoewel de video nu nog meer weg heeft van een stripverhaal, zegt het storyboard wel heel veel over het uiteindelijke eindresultaat van jouw animatievideo.
Illustratie afbeelding

4. Illustratie

In deze stap worden de uitgetekende shots geïllustreerd en verfijnd. Ze worden aangepast aan de doelgroep die we in het script hebben bepaald. De illustraties moeten de doelgroep aanspreken en aanzetten tot het ondernemen van actie. Het team van animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven weet daarbij altijd de juiste sfeer te bepalen.
Animatie afbeelding

5. Animatie

In deze fase komt jouw animatievideo tot leven. Beelden beginnen te bewegen, en een voice-over zorgt voor de juiste tone of voice van de tekst. Vervolgens worden de beelden tot in perfectie gemonteerd voor een vloeiend geheel.
Geluidseffecten afbeelding

6. Geluidseffecten

Het toevoegen van de geluidseffecten kondigt de oplevering van jouw animatievideo aan. In deze fase voorzien we specifieke acties of gebeurtenissen in de video van wat extra kracht. Dit kan een voorbij razende trein zijn, een toeterende auto of een rinkelende telefoon. Zodra het team van animatiebedrijf Donker Media op de “stopknop” drukt, is jouw animatievideo klaar voor gebruik. Jouw video is klaar om gedeeld te worden met de juiste doelgroep.

Meest gestelde vragen

Wat kan een animatie video voor mijn onderneming betekenen?


Een animatievideo van animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven vertaalt het verhaal van jouw product, onderneming of dienst naar een treffende animatie. Deze visuele beleving zorgt voor de juiste binding bij jouw doelgroep. Doordat de animatievideo's geheel op maat worden gemaakt, zijn ze herkenbaar voor het publiek wat een positieve bijdrage levert aan het klantvertrouwen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je kiest voor een uitleganimatie, 2D, 3D of whiteboard video van animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven.

Waarvoor kan ik een animatie video laten maken?


Een animatievideo van Donker Media in Eindhoven kan veelzijdig ingezet worden. Zo kun je ervoor kiezen om een animatievideo te laten maken voor online of offline gebruik. Online kunnen ze ingezet worden als onderdeeel van de online marketing. Hierbij kun je denken aan een promotie van een product, dienst of evenement. Wil je iets uitleggen op de werkvloer? Ook dan kun je gebruik maken van een animatievideo in de vorm van een explanimation. Deze brengen de werking van een machine of een bedrijfsproces helder in beeld. Bij animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven informeren we je graag over de talloze mogelijkheden.

Welke animatiestijl heb ik nodig voor mijn animatie video?


Bij animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven werken we met verschillende animatiestijlen. Hierbij kun je denken aan een 2D, 3D of whiteboard animatie. Samen met jou én ons creatieve team bedenken we de juiste stijl voor jouw animatievideo. Dit is afhankelijk van het product, de dienst of het bedrijf waarvoor je een animatie wilt laten maken. Ook de doelgroep en het verhaal wat je wilt vertellen hebben invloed op de animatiestijl. Gelukkig kun je daarbij altijd rekenen op het vakkundige advies van onze experts.

Wat zijn de prijzen voor een maatwerk animatie video?


Bij animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven weten we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Bij ons laat je dan ook al een maatwerk animatievideo maken tegen een aantrekkelijk tarief. De exacte prijs voor jouw video kunnen we pas bepalen aan de hand van een persoonlijk gesprek. Daardoor weten we precies wat jouw wensen zijn en welke specifieke elementen je toe wilt laten voegen of juist weg wilt laten. Bij animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven is dus ook de offerte écht maatwerk. Dat verzekerd jou van een scherpe prijs en een geweldige animatievideo van hoge kwwaliteit.

Een animatie video laten maken. Hoe lang duurt dat?


Nadat de experts van animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven precies weten wat ze moeten doen, gaan ze direct voor je aan de slag. Het script wordt bedacht, de schetsen en animaties worden uitgewerkt en de geluiseffecten worden toegevoegd. Natuurlijk neemt dit enige tijd in beslag. Toch bedraagt de doorlooptijd van een animatievideo bij ons slechts 3 a 4 weken. Dit komt omdat we werken in een klein team van experts waardoor er veel aandacht besteed kan worden aan een project. Binnen een maand kun jij dus beschikken over een maatwerk video van animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven.

Hoe lang mag een animatievideo zijn?


De ideale lengte van een animatievideo ligt tussen de één en anderhalve minuut. Deze looptijd wordt bewust kort gehouden om de aandacht van de kijker vast te kunnen houden. Daarnaast brengt een korte video de boodschap krachtig over omdat overbodige elementen weggelaten worden. Korte video's zijn daarnaast eenvoudiger om te delen via social media en vertragen een website niet. Bij animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven zijn we daarom gespecialiseerd in het produceren van korte en krachtige animatievideo's.

Mag ik zelf materiaal of ideeën aanleveren?


Ja dat mag. Binnen ons team hechten we waarde aan de input van jou als klant. Heb je een favoriete voice-over of wil je een specifiek element heel graag laten verwerken in de animatievideo? Bij animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven is dan geen enkel probleem. Natuurlijk staan we je daarin ook graag bij met een passend advies.

Welke gegevens hebben jullie nodig voor een maatwerk offerte?


Een maatwerk offerte van animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven komt altijd tot stand aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek. In dit samenzijn vragen we je alles wat we moeten weten om een maatwerk video te kunnen maken. Ook bepalen we samen welke animatiestijl je wilt gaan gebruiken, welke elementen je wel of juist niet toe wilt laten voegen en hoe gecompliceerd het verhaal is wat je wilt laten vertellen. Als we dat duidelijk hebben, kunnen we je direct van een maatwerk offerte voorzien.

Waarom zou ik kiezen voor animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven?


Kiezen voor Donker Media betekent dat je waarde hecht aan maatwerk en kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast hebben we persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Het eindresultaat voldoet op deze manier dan ook altijd aan jouw specifieke wensen en eisen. Kiezen voor animatiebedrijf Donker Media in Einidhoven betekent ook dat je kiest voor ervaring, passie en creativiteit. We denken dan ook altijd met je mee als je dat wenst en voorzien je daarbij van waardevolle adviezen. Doordat we werken in een klein team kunnen wijzigingen en toevoegingen direct doorgevoerd worden. Maatwerk én kwaliteit. Dat is waarom je kiest voor een animatievideo van Donker Media in Eindhoven.

Bekijk Enkele Case Studies

Wij helpen je graag

Er ging iets mis. Je bericht is niet verzonden
Vul alle velden in
Je bericht is verzonden.
We nemen binnen één werkdag contact met je op.
© COPYRIGHT DONKER MEDIA