Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Animatie presentatie

Toepassingen van een animatie presentatie

Heb je presentatiebeelden nodig om een nieuw systeem, een strategie of werkinstructies op heldere manier uit te leggen aan werknemers op je bedrijf? Of wil je juist een presentatie laten maken waarin je aan potentiële klanten duidelijk maakt wat je bedrijf precies doet? Dit kan door middel van een animatie. Met een professioneel geanimeerde video breng jij je boodschap over op een manier die een indruk achterlaat op de kijker. Een animatie presentatie zal namelijk stukken beter blijven hangen dan een presentatie door middel van een PowerPoint of een whiteboard, doordat de kijker zich bij een video emotioneel betrokken kan voelen. Wil je ook een animatie presentatie laten maken? Neem dan contact op met Donker Media voor de mogelijkheden.

Jouw eigen ideeën in een animatie presentatie

Wanneer je ervoor kiest om bij ons een animatie presentatie te laten maken, nodigen we je eerst uit voor een gesprek. Met een professioneel team van ons animatiebureau ga je eerst in overleg, zodat wij een idee krijgen van de boodschap die je met je animatie wilt overdragen. Met de elementen die uit dit gesprek naar voren zijn gekomen, gaan we vervolgens aan de slag om een pakkende presentatie in elkaar te zetten, die op een heldere manier een uitleg kan geven aan iedereen die de presentatie zal bekijken.

Animatie presentatie laten maken bij Donker Media

Ben je geïnteresseerd in het laten maken van je eigen animatie presentatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Donker Media, waarna wij een passende prijsbepaling voor je opstellen. Vervolgens kun je op afspraak bij ons langskomen om samen de verdere processen door te spreken. We verwelkomen je graag om je te helpen aan een animatie die ofwel intern te gebruiken is voor een uitleg aan je medewerkers, ofwel extern als promotiemateriaal voor potentiële klanten.

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben animaties gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je animatie

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte