Menu

Animatie laten maken in Amsterdam

Animatie laten maken in Amsterdam

Een animatie laten maken in Amsterdam kun je met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Donker Media. Zo kun je als Amsterdamse ondernemer altijd rekenen op de kwaliteit die past bij je organisatie. Amsterdam is een prachtige stad die altijd in beweging is. Onze hoofdstad kenmerkt zich door het bruisende stadsleven, de variëteit aan culturen en de no nonsense mentaliteit. Dat is nou precies de reden waarom je kiest voor ons team. Als je als ondernemer een animatie wilt laten maken in Amsterdam staan we dan ook graag voor je klaar.

Animatie video voorbeelden

Je doelgroep bereiken met video

De mogelijkheden met een animatievideo zijn eindeloos. Zo kun jij je als Amsterdamse ondernemer niet alleen onderscheiden van de concurrentie, maar zorg je ook voor meer bereik én vindbaarheid. Niet alleen in de stad Amsterdam, maar ook ver daarbuiten. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je kiest voor een animatievideo of een explanimation. Ze zijn zowel online en offline in te zetten. Met een animatie van Donker Media wordt het complexe verhaal van jouw Amsterdamse onderneming, product of dienst op een heldere manier vertelt. Dat zorgt voor de juiste klantenbinding zowel op nationaal als Internationaal niveau.

Werkwijze

Script afbeelding

1. Concept naar script

Het script is het begin van jouw animatievideo. Aan de hand van een persoonlijk gesprek stellen we je een aantal vragen over de boodschap die je wilt laten animeren. Natuurlijk werpen we ook een blik op de huisstijl van jouw Amsterdamse onderneming en bepalen we de juiste doelgroep. Uiteraard is er in dit gesprek ook plaats voor vragen vanaf jouw kant. Door al deze informatie te verzamelen kunnen we een passend script ontwikkelen.
Verhaallijn afbeelding

2. Script naar verhaallijn

De tweede stap voor jouw animatievideo in Amsterdam is de verhaallijn. In deze stap maken we een beslissing over de stijl van jouw animatie. Dit kan een infographic zijn, een 2D animatievideo of een whiteboard. Ook hakken we het concept van het script in kleine stukjes en schetsen we daar scenes bij. Zo krijgen we al een klein beetje een idee over hoe jouw animatie er uiteindelijk uit gaat zien. Zowel in scènes als in tekst.
Storyboard afbeelding

3. Storyboard

In de derde stap, het storyboard, krijgt de verhaallijn meer vorm. De schetsen worden iets gedetailleerder uitgewerkt en waar nodig aangepast. De animaties en beelden krijgen steeds meer hun eigen identiteit. Als je deze beelden achter elkaar zou zetten, begint de animatievideo te lijken op een stripverhaal. Zo krijgen we een goed beeld van de scènes die uiteindelijk het unieke verhaal van jouw onderneming in Amsterdam gaan vertellen.
Illustratie afbeelding

4. Illustratie

Als we toe zijn aan het illustreren van jouw animatievideo in Amsterdam, hebben we de grove lijnen in de vorige stappen al bepaald. In deze stap besteden we nog meer aandacht aan het detailleren van de illustraties. We kiezen de meest passende schets voor jouw animatie en natuurlijk je doelgroep. Op deze manier ben je altijd zeker van een video die past bij jouw klantenkring.
Animatie afbeelding

5. Animatie

In de vijfde stap hebben we de juiste voice-over en de tekst voor jouw animatievideo geselecteerd. In deze fase wordt het werk van de stemacteur op exacte wijze in jouw animatie verwerkt. Daarnaast beginnen figuren en andere elementen te bewegen en brengen we ze tot leven. Hierbij kun je denken aan rennen, lopen of een andere actie die jouw video extra kracht geeft.
Geluidseffecten afbeelding

6. Geluidseffecten

Als we toe zijn aan de stap waarin we de geluidseffecten toepassen, is jouw animatievideo in Amsterdam bijna klaar. We voegen kleine geluiden toe die de animatie figuren of objecten laten leven. Hierbij kun je denken aan een opstijgend vliegtuig, een spelend draaiorgel of een ronkende motor. Pas als alles tot in finesse in elkaar overloopt is jouw animatievideo klaar om Amsterdam én de rest van de wereld te veroveren.

Waarom Donker Media Amsterdam?

Of je nou in Amsterdam zit of ergens anders in het land, wij helpen je graag. Als je een animatie video wilt laten maken in Amsterdam staat het team van Donker Media graag voor je klaar. Je kiest voor ons als je waarde hecht aan een persoonlijke aanpak waarbij we snel en kordaat kunnen inspelen op jouw wensen. Omdat we werkzaam zijn in een klein team van specialisten, is onze doorlooptijd hoog. Dat geldt natuurlijk ook voor de kwaliteit. Daarnaast werken we altijd met maatwerk animaties. Ze worden dus volledig toegeschreven op jouw Amsterdamse onderneming, product of dienst. Bij Donker Media ben je dus altijd verzekerd van een persoonlijke service en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Wij helpen je graag

Er ging iets mis. Je bericht is niet verzonden
Vul alle velden in
Je bericht is verzonden.
We nemen binnen één werkdag contact met je op.
© COPYRIGHT DONKER MEDIA