Menu

Animatie laten maken in Den Haag

Animatie laten maken in Den Haag

Wil je als ondernemer een animatie laten maken in Den Haag? Dan kun je rekenen op het vakmanschap van Donker Media. Als het gaat om het succes van jouw dienst, product of merk laat je natuurlijk liever niets aan het toeval over. Ons team begrijpt dat als geen ander. We staan dan ook graag voor je klaar om het online én offline succes van jouw onderneming of dienst te vergroten met een op maat gemaakte animatie video. Zeker nu zich in en rondom de omgeving van Den Haag steeds meer bedrijven vestigen, is het van groot belang dat je onderscheidend kunt zijn. Dat vergroot niet alleen de vindbaarheid en bekendheid, maar bereik je ook de juiste doelgroep. Daarnaast vertelt een animatievideo elk verhaal op een heldere en inzichtelijke manier. Hoe complex of moeilijk deze ook is. Als je een animatie wilt laten maken in Den Haag denken we dan ook graag met je mee. Niet alleen in het maken van de uiteindelijke video, maar natuurlijk ook voor wat betreft het script en de verhaallijn.

Animatie video voorbeelden

De mogelijkheden van animatie

De mogelijkheden met een animatievideo zijn eindeloos. Zeker als je deze op maat laat maken door onze selecte groep van experts. Zo kun je een ingewikkelde producthandleiding op een heldere manier overbrengen op de gebruiker. Je kunt tevens bedrijfsprocessen uitleggen aan de mensen op de werkvloer. Ook als je jouw product, merk of dienst op een aantrekkelijke en effectieve manier onder de aandacht wilt brengen is een animatie geschikt. Door de illustraties en vormgeving helemaal aan te passen aan jouw huisstijl en doelgroep, kun je rekenen op de juiste klantenbinding wat de verkopen of aanvragen aanzienlijk verhoogt. Als je een animatie wilt laten maken in Den Haag, kun je deze tevens eenvoudig delen via social media. Jouw maatwerk video bezorgt je dan nog meer bereik.

Onze werkwijze

Script afbeelding

1. Script

Een maatwerk animatie voor jouw onderneming in Den Haag begint met een persoonlijk gesprek. Nodig, want tijdens deze brainstormsessie komen we alles te weten over het verhaal dat je wilt gaan vertellen in de animatievideo. Daarnaast zoeken we uit welke doelgroep daarbij past en werpen we een kritische blik op jouw huisstijl. Deze kunnen we straks namelijk tot in detail verwerken in jouw video. Als we alles helder hebben, is de basis in principe klaar. Vanaf nu kan ons creatieve team voor je aan de slag als je een animatie wilt laten maken in Den haag.
Verhaallijn afbeelding

2. Verhaallijn

De tweede stap is het opbouwen en bedenken van de verhaallijn. Daarvoor verdelen we de informatie die we verkregen hebben bij het script in kleine scenes. Ook kijken we wat jouw animatie moet uitdragen. Aan de hand daarvan bepaalt ons team de stijl van de animatie. Dit kan een uitleganimatie zijn, maar ook een informerende animatie wat we ook wel infographic noemen. Als de scènes in kleine stukken zijn verdeeld, kan de verhaallijn bepaald worden aan de hand van een passende vormgeving en beschrijvingen. Pas als dat klopt gaan we verder naar de derde stap.
Storyboard afbeelding

3. Storyboard

De derde fase in het proces is weggelegd voor het storyboard. Hier voegen we al onze ideeën uit het script en de verhaallijn bijeen. Vervolgens brengen we meer details aan door de schetsen wat meer te verfijnen. Door de shots achter elkaar te plaatsen op het storyboard, krijgen we een beter beeld over hoe jouw animatievideo eruit gaat zien. Je kunt deze fase ook wel vergelijken met een boek of een strip. Elke scène krijgt zijn eigen passende plaats in jouw unieke verhaal. Natuurlijk compleet met schetsen en pakkende teksten.
Illustratie afbeelding

4. Illustratie

Als je een animatie wilt laten maken in Den Haag, gaat het team van Donker Media in de vierde stap aan de slag met de illustratie. Simpel gezegd betekent dit dat we een keuze gaan maken uit de door ons ontworpen illustraties. Als zowel jij als wij het eens zijn met de vormgeving worden de schetsen en illustraties nog meer gedetailleerd. Natuurlijk met jouw doelgroep in ons achterhoofd. Zo kunnen we de animaties geheel op maat vormgeven en verfijnen. Ook de teksten worden in deze stap definitief gekozen.
Animatie afbeelding

5. Animatie

Animatie mag natuurlijk niet ontbreken als je een maatwerk animatiefilmpje wilt laten maken in Den Haag. In deze één na laatste fase komt jouw beeldende verhaal echt tot leven. Zo kiezen we de juiste voice-over en laten we de tekst inspreken en verwerken in de video. Ook de figuurtjes, elementen en symbolen krijgen ieder hun eigen bewegingen. Uiteraard voegen de bewegingen en handelingen van de animatie allemaal iets toe aan de kracht van het verhaal. Het enige wat nu nog hoeft te gebeuren is de finishing touch.
Geluidseffecten afbeelding

6. Geluidseffecten

Als dé specialist voor het laten maken van een animatie video in Den Haag, zijn we bedreven in het toevoegen van de juiste geluidseffecten. Daarbij letten we niet alleen op het juiste signaal, maar ook de timing is hierbij van groot belang. De kijker kan zich op deze manier nog beter verplaatsen in de boodschap die overgebracht wordt. Hierbij kun je denken aan omgevingsgeluiden zoals auto;s, wind of het ruisen van de bomen. Op het gebied van geluidseffecten is vrijwel alles mogelijk. Pas als elk geluidsfragment op de juiste plaats is gezet, is jouw animatievideo klaar om gedeeld, gepromoot én bekeken te worden. Natuurlijk niet alleen voor de mensen uit Den Haag, maar ook ver daarbuiten.

Waarom Donker Media Den Haag?

Of je nou in Den Haag zit of ergens anders in Nederland, wij helpen je graag. Donker Media is dé specialist op het gebied van maatwerk animatievideo’s. Of dat nu gaat om een infographic, een whiteboard animatie of een video in 2D of zelfs 3D. Ons team bestaat uit een selecte groep van experts. Ieder in hun eigen vakgebied. Zo kunnen we snel schakelen en houden we de lijnen kort. We streven dan ook niet alleen naar het leveren van maatwerk animaties van hoge kwaliteit. Ook persoonlijk contact en flexibiliteit is voor ons belangrijk. Alleen op deze manier kunnen we een fantastisch eindresultaat blijven garanderen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit hoe eenvoudig of complex het verhaal is dat je wilt laten vertellen aan de hand van een animatie. Een animatie in Den Haag laat je dan ook het beste maken door de creatieve designers van Donker Media.

Wij helpen je graag

Er ging iets mis. Je bericht is niet verzonden
Vul alle velden in
Je bericht is verzonden.
We nemen binnen één werkdag contact met je op.
© COPYRIGHT DONKER MEDIA