Menu

Animatie laten maken in Groningen

Animatie laten maken in Groningen

De specifieke boodschap van jouw onderneming of dienst laten verwerken in een video? Dan laat je natuurlijk een animatie maken door Donker Media in Groningen. Ons team is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van diverse soorten maatwerk animaties. Hoe complex of ingewikkeld het verhaal ook is. Als je een animatie wilt laten maken in Groningen verwerken we de sterke punten van jouw bedrijf, merk of product in een aantrekkelijke animatie. Zeker als bedrijf in Groningen, is het laten maken van een maatwerk animatie een krachtig marketing wapen. Maar, ook offline brengen onze video’s de boodschap duidelijk én efficiënt over. Zo kun je rekenen op een toename van jouw naamsbekendheid wat op zijn beurt weer voor groei en succes zorgt. Het creatieve team van Donker Media staat dan ook graag voor je klaar als je een animatie wilt laten maken in Groningen.

Animatie video voorbeelden

Je doelgroep bereiken met animatie

Een animatie laten maken in Groningen kan bij ons op vele manieren. Of het nu gaat om een uitleganimatie of een infographic, we gebruiken altijd ons oog voor detail. Op deze manier ben je er zeker van dat je jouw doelgroep op de juiste manier bereikt. De visuele beelden zijn aantrekkelijk om te zien, dus zullen ook vaker gedeeld worden via diverse social media kanalen. En ja, dat zorgt voor het juiste bereik. Maar, als je een animatie wilt laten maken in Groningen zorgen we er ook voor dat jouw verhaal kort en bondig wordt overgebracht. Je bent dus in staat om complexe materie op een makkelijke manier uit te kunnen leggen. Dit zorgt voor klantenbinding en een stijging van de verkopen of aanvragen. Een vermakelijke video waarmee de doelgroep zich kan associëren, zet daarnaast aan tot het ondernemen van actie. Zowel online als offline.

Stappenplan

Script afbeelding

1. Script

Een animatie laten maken in Groningen begint met een afspraak voor een persoonlijke gesprek. Alleen op deze manier kunnen we een passend script tot stand brengen. Tenslotte is dat waar een goede animatie mee begint. We stellen je vragen over de onderneming, je dienst of het product dat centraal moet staan in de animatie. Ook zoeken we uit welke doelgroep daarbij past en nemen we de huisstijl van je organisatie over om later te kunnen verwerken in de video. Als alles ons duidelijk is, hebben we een waardevol script in handen. Als je een animatie wilt laten maken in Groningen volgen er nog vijf belangrijke stappen voordat jouw maatwerk video klaar is om gezien te worden.
Verhaallijn afbeelding

2. Verhaallijn

In de verhaallijn delen we de informatie uit het script op in verschillende stukken. Elke stukje staat straks garant voor een scene uit de animatie. Deze informatie voorzien we van bepaalde vormgeving en teksten zodat het verhaal straks feilloos in elkaar over kan lopen. Juist in deze fase houden we nauw contact met je. Zo kunnen we eventuele veranderingen nog snel doorvoeren zodat er geen tijdverlies ontstaat in de doorloop. Daarnaast komt dit het eindresultaat ten goede.
Storyboard afbeelding

3. Storyboard

Als je een animatie wilt laten maken in Groningen, volgt bij Donker Media na het bepalen van de verhaallijn het storyboard. Dit is waar onze creatievelingen aan de slag gaan. Er worden illustraties toegevoegd per scène. Deze zijn al iets meer gedetailleerd dan in de vorige stap. Feitelijk gezien kun je dankzij het storyboard al enigszins zien hoe jouw animatie eruit komt te zien. Pas als de schetsen en teksten aan zowel jouw eisen als die van ons voldoen, gaan we verder naar de volgende fase.
Illustratie afbeelding

4. Illustratie

Een animatievideo draait natuurlijk ook om de illustratie. Deze vierde stap in het proces is dan ook belangrijk. In deze fase worden de schetsen en de teksten definitief bepaald en verder verfijnd. Ook krijgen de scènes de juiste teksten welke bedacht zijn door onze creatieve designers. Zo creëren we dus een animatievideo die goed aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep. Het enige wat hierna nog hoeft te gebeuren is het animeren en het toevoegen van de juiste geluidseffecten.
Animatie afbeelding

5. Animatie

Ook de animatie is van groot belang om de video het juiste effect mee te kunnen geven. In deze fase komen de figuren en voorwerpen echt tot leven. Ze gaan bewegen of schuiven van links naar rechts door het beeld. Net wat nodig is natuurlijk. Dit zorgt ervoor dat de video aantrekkelijk is om naar te kijken zodat de aandacht van de kijker behouden blijft. Als je een animatie wilt laten maken in Groningen is de illustratie dan ook een belangrijk onderdeel. Hierbij kun je denken aan bepaalde bewegingen zoals zwaaien, lopen of het besturen van een auto. Natuurlijk wordt hier ook de voice-over toegevoegd die jouw unieke verhaal vertelt.
Geluidseffecten afbeelding

6. Geluidseffecten

Als je een animatie wilt laten maken in Groningen is de laatste stap het toevoegen van de geluidseffecten. Elk fragment krijgt zijn eigen unieke geluid. Zo geven we de kijker een echte beleving waardoor jouw animatievideo voor nog meer impact zorgt. Een geluidseffect kan een ronkende motor zijn, iemand die zingt of bijvoorbeeld een verpakking die open wordt gemaakt. Nadat alles op zijn plaats staat en perfect in elkaar overloopt is jouw animatie video klaar voor gebruik.

Waarom Donker Media Groningen?

Als je een animatie wilt laten maken in Groningen kies je natuurlijk voor Donker Media. Waarom? Omdat we beschikken over een klein team van professionals die steeds weer in staat zijn om verrassende en vernieuwende animatievideo’s te kunnen maken. Onze maatwerk animaties sluiten dan ook naadloos aan bij jouw wensen en die van je onderneming of product. Daarbij streven we ernaar om zowel de kwaliteit én de service hoog te houden. Doordat we graag persoonlijk betrokken zijn bij onze opdrachtgevers, kun je altijd een eindresultaat verwachten dat zijn doel bereikt. Natuurlijk garanderen we je niet alleen een doelgerichte animatie, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Een animatie laten maken in Groningen laat je dan ook met een gerust hart over aan Donker Media.

Wij helpen je graag

Er ging iets mis. Je bericht is niet verzonden
Vul alle velden in
Je bericht is verzonden.
We nemen binnen één werkdag contact met je op.
© COPYRIGHT DONKER MEDIA