Menu

Animatie laten maken in Rotterdam

Animatie laten maken in Rotterdam

Een animatie video laten maken in Rotterdam? Het team van Donker Media doet dat graag voor je. Zo kun je jouw bedrijf, service, dienst of product op de juiste manier onder de aandacht brengen. Je bereikt je doelgroep op een effectieve manier waardoor je meer naamsbekendheid, omzet én klantenbinding kunt creëren. Rotterdam is natuurlijk bekend om zijn havens en uiteenlopende bedrijven. Als ondernemer wil jij je natuurlijk kunnen onderscheiden van de concurrentie. Met een animatie video van Donker Media is dat mogelijk. Hoe complex of ingewikkeld jouw boodschap ook is. Ons creatieve team staat daarom graag voor je klaar als je een animatie wilt laten maken in Rotterdam.

Animatie video voorbeelden

Je boodschap helder overbrengen

Een animatie video geeft je de mogelijkheid om jouw product of merk op de kaart te zetten. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de omgeving Rotterdam. Met een animatie kun je op een eenvoudige manier een complex verhaal vertellen. Hierbij kun je denken aan een gebruiksaanwijzing van een product of een dienst. Maar, een animatie kan jouw doelgroep ook informeren over de werkwijze van jouw Rotterdamse onderneming. Zo creëer je de juiste binding met je doelgroep die je nodig hebt om jouw naamsbekendheid te kunnen vergroten. Ook offline kun je een animatie inzetten. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een bepaalde werkwijze op de werkvloer. In alle gevallen brengt een animatie video in Rotterdam elke gewenste boodschap op een heldere en duidelijke manier over.

Maatwerk en samenwerking

Script afbeelding

1. Concept naar script

Het ontstaan van jouw op maat gemaakt animatie video begint met het maken van een script. Deze komt tot stand aan de hand van een persoonlijk gesprek. We willen graag alles weten over het verhaal dat je wilt gaan vertellen. Wat de kenmerken zijn van jouw product, dienst of onderneming en wat de huisstijl van jouw bedrijf is. Ook stellen we een onderzoek in naar de juiste doelgroep. En heb je zelf nog toevoegingen of vragen? Ook daar maken we ruimte voor. Aan de hand van de verkregen informatie hebben we een krachtig script in handen waarmee we de volgende stappen met vertrouwen tegemoet kunnen zien.
Verhaallijn afbeelding

2. Script naar verhaallijn

In de verhaallijn delen we het script op in kleine stukjes. Bij elk stuk schetsen we een passende scène en selecteren we een ondersteunende tekst. Daarnaast bepalen we de stijl van jouw animatie video. Dit kan een 2D, 3D of whiteboard animatie zijn. Hoewel er in de verhaallijn nog van alles toegevoegd en gewijzigd kan worden, ontstaat er al wel een visualisatie van hoe de animatie er in grote lijnen uit gaat zien. In deze stap onderhouden we graag nauw contact met je. Zo kunnen we eventuele aanpassingen snel doorvoeren waardoor de doorlooptijd van jouw animatie in Rotterdam geen vertraging oploopt.
Storyboard afbeelding

3. Storyboard

Als je een animatie wilt laten maken in Rotterdam, bestaat de derde stap uit het Storyboard. In deze fase krijgt de animatie nog meer vorm. De scènes worden verfijnder uitgetekend en de bewegingen die plaats moeten vinden worden bepaald. Jouw video begint steeds meer op een verhaal te lijken, wat uiteindelijk de bedoeling is natuurlijk. De scènes op het storyboard bevatten al de kenmerken van jouw product, dienst of Rotterdamse onderneming. Deze worden straks nog meer gedetailleerd.
Illustratie afbeelding

4. Illustratie

De vierde fase is weggelegd voor de illustratie. Hier komt alles tot leven. De grote lijnen en de boodschap is immers duidelijk geworden in de vorige stappen. Als je een animatie wilt laten maken in Rotterdam, is dit de stap waarin we definitief voor de juiste illustraties kiezen. Ze passen bij de uitstraling van jouw onderneming en de boodschap die je daarbij over wilt brengen aan de doelgroep. Ook selecteren we de juiste tekst. Deze worden straks ingesproken door een passende stemacteur. We werken aan de verfijning van de illustraties zodat deze klaar is om de laatste twee fases te kunnen doorlopen.
Animatie afbeelding

5. Animatie

Als je een geanimeerde video wilt laten maken in Rotterdam, is animatie de één na laatste stap van het proces. Hier voegen we de voice over toe die het verhaal van jouw boodschap op een heldere manier vertelt. Natuurlijk plaatsen we de stem op het juiste moment onder de verschillende scènes. Bij het animeren van jouw video werken we tevens aan de bewegingen van de figuren. Een auto die voorbij komt rijden, een forse regenbui of een werkende machine. De animatie komt in deze stap écht tot leven.
Geluidseffecten afbeelding

6. Geluidseffecten

Hoewel het toevoegen van geluidseffecten de laatste fase is in het proces, is deze van groot belang. De juiste geluidsfragmenten zorgen ervoor dat de aandacht van de kijker behouden blijft. Ook krijgt de animatie video zijn eigen identiteit en kracht. Hierbij kun je denken aan een geluidseffect zoals een spelende radio, een fietsbel of zelfs een blaffende hond. Bij Donker Media is elk gewenst geluidseffect een mogelijkheid. Pas als alles op de juiste manier is toegevoegd, is jouw animatie video klaar om gedeeld te worden.

Waarom Donker Media Rotterdam?

Of je bedrijf nu in Rotterdam of ergens anders in Nederland is gevestigd, wij helpen je graag. Rotterdam is ondernemersstad bij uitstek. Reden te meer om te kiezen voor de specialisten van Donker Media. Als je een animatie video wilt laten maken in Rotterdam, ben je bij ons dan ook altijd verzekerd van maatwerk met een persoonlijke service. Door onze ruime ervaring, creativiteit en expertise weten we altijd een pakkende animatie te maken die geheel aansluit bij jouw wensen. Hoe ingewikkeld of moeilijk het verhaal dat je wilt overbrengen ook is. Doordat we werkzaam zijn met een klein team kunnen we de kwaliteit altijd hoog houden. Persoonlijk contact staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. We zijn er namelijk van overtuigd dat we samen tot het mooiste eindresultaat komen. En dat geldt zeker als je een animatie wilt laten maken in Rotterdam.

Wij helpen je graag

Er ging iets mis. Je bericht is niet verzonden
Vul alle velden in
Je bericht is verzonden.
We nemen binnen één werkdag contact met je op.
© COPYRIGHT DONKER MEDIA