Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Animatie video laten maken

Een animatie video laten maken

Een animatie video laten maken is een ideale manier om je boodschap onder de aandacht van een groot publiek te brengen. Een leuk animatiefilmpje is iets dat door mensen graag gedeeld wordt, vandaar ook dat we je de mogelijkheid willen geven om met een reclameboodschap te komen die aanslaat. Met een leuke animatie kun je daarnaast een lang, gecompliceerd verhaal heel eenvoudig comprimeren tot een filmpje van een minuut. Je kunt bij ons een animatie video laten maken in 2D of 3D, waarnaast wij ook nog bedreven zijn in het maken van whiteboard animaties. Als je meer wil weten over hoe je bij Donker Media een animatievideo kunt laten maken, dan nodigen we je uit om hier een keer vrijblijvend contact over op te nemen met ons.

Animatie video studio Donker Media

Donker Media is een animatiestudio in Eindhoven, waar mensen werken die veel passie hebben voor het maken van doelgerichte video’s. Wij hebben de mensen en expertise in huis om ook voor jou dat filmpje te maken dat bij het publiek blijft hangen. Samen bij jou bekijken we wat voor boodschap je uit wil dragen in je filmpje, waarna wij een script schrijven. Aan de hand van dit script maken we de eerste illustraties. Er wordt een voice over opgenomen, waarna we de illustraties gaat animeren. Het filmpje is nu bijna klaar, het enige dat nog gedaan moet worden is het toevoegen van de juiste geluidseffecten. Voor meer informatie over het proces kan je ook kijken bij ons stappenplan.

Bij Donker Media een animatievideo laten maken

Bij Donker Media weten we hoe je een animatievideo maakt die aanslaat. Kijk maar eens op onze website bij de filmpjes die we eerder hebben gemaakt om een goede indruk te krijgen van de kwaliteit die we met onze filmpjes bereiken. We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. We bekijken dan samen even hoe we ervoor gaan zorgen dat straks iedereen het over jouw diensten of producten heeft!

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben animatie videos gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je animatie video

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte