Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Animatiefilmpje

Animatiefilm laten maken

Het is heden ten dage niet eenvoudig om met je bedrijf onder de aandacht van potentiële klanten te komen. Een ideale manier om snel contact te maken met je publiek is door hier een animatiefilm voor in te zetten. Donker Media is een bedrijf dat ook voor jouw bedrijf een perfecte animatiefilm kan maken. We nemen jouw boodschap en verpakken deze zodanig in bewegende, getekende beelden dat je boodschap goed aankomt. Je hebt daarbij bij ons de keuze uit meerdere verschillende soorten animatiefilmpjes. Of je nu een 2D-, 3D- of whiteboard animatiefilmpje gemaakt wil zien, wij verzorgen dit op professionele wijze voor je.

Animatiefilmpjes van de hoogste kwaliteit

Bij Donker Media werken we met een klein, professioneel team. Elk animatiefilmpje dat wij maken is geheel origineel en compleet afgestemd op jouw wensen. We hebben al voor vele bekende bedrijven een animatie gemaakt en gaan graag ook voor jou aan de slag. We beginnen dan met het bedenken van een concept. We kijken wat de boodschap is die je uit wil dragen en bedenken hier een verhaal omheen. Hier maken we een script van, gevolgd door een storyboard. Als je hiermee akkoord bent gaan we aan de slag met de illustraties, in de stijl die jij wenst. Als we met deze fase klaar zijn gaan we aan de slag met een voice-over, die jouw boodschap uitdraagt. Hierna worden de illustraties geanimeerd en worden er geluidseffecten toegevoegd. Voor meer informatie over het proces van het maken van een animatie kan je kijken bij ons stappenplan

Ook een animatiefilmpje van Donker Media?

We zijn altijd bereikbaar als je meer wil weten over de mogelijkheden die wij je op het gebied van animaties kunnen bieden. Samen met jou stellen we een plan op om je boodschap zo goed en leuk mogelijk te verpakken. Wij willen heel graag dat je helemaal tevreden bent over je filmpje en betrekken je dan ook constant bij het proces. Meer weten? Neem dan gewoon even vrijblijvend contact met ons op, of neem een kijkje op de overige pagina’s van onze website. Hier vind je ook filmpjes die we al eerder hebben gemaakt.

Animatiefilm maken

Het is tegenwoordig steeds lastiger om met je bedrijf onder de aandacht te komen. Er zijn wel steeds meer platformen waar je jouw boodschap deelt met anderen, maar je bent daar zeker niet de enige. Om dan toch de aandacht te krijgen moet je ervoor zorgen dat jouw boodschap zo leuk mogelijk wordt verpakt. Als jij hetzelfde doet wat iedereen doet, dan hoef je er niet op te rekenen dat je veel respons krijgt op je reclame-uiting. Een animatiefilmpje laten maken is een laagdrempelige manier om mensen op de hoogte te brengen van je boodschap. Mensen houden van bewegende beelden, zeker als deze er ook nog eens leuk uitzien.

Donker Media

Er zijn tegenwoordig heel wat programma’s om zelf een animatiefilm te maken. Wil je echter animatiefilmpjes laten maken door mensen die hier ervaring mee hebben en die de kennis en technische vaardigheden bezitten om er iets bijzonders van te maken, schakel dan Donker Media in. Wij gaan graag voor je aan de slag om mensen te wijzen op het unieke karakter van je bedrijf. Een animatiefilmpje laten maken? Neem vandaag nog contact met ons op met al je vragen!

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben animatiefilms gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je animatiefilmpje

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte