Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Animatiestudio

De voordelen van werken met een animatie studio

We willen je graag vragen om eens goed na te denken over de reclameboodschappen die je de afgelopen tijd tot je hebt gekregen. We worden allemaal elke dag overspoeld met reclames voor allerhande producten en diensten, in dien mate dat het onmogelijk wordt om alles te onthouden. De boodschappen die je dan nog wel onthoudt, zijn eigenlijk altijd die boodschappen waar je door verrast werd. Een animatiefilmpje is de ideale manier om een boodschap zo creatief te verpakken, dat mensen even vergeten dat ze naar reclame zitten te kijken. Bij een animatie maken heb je een animatiestudio nodig waar mensen werken met veel ervaring op dat gebied. Een animatie studio met ideeën die blijven hangen. Donker Media is een dergelijke studio voor animatie.

Aan de slag met een animatie studio

Heb je de beslissing genomen om je belangrijke boodschap aan Donker Media toe te vertrouwen? We doorlopen dan samen met jou het hele proces dat gaat leiden tot dat memorabele animatiefilmpje waar iedereen het straks over heeft. We gaan met je om tafel zitten en brainstormen over de aanpak, waarna we ons eerste script voor je schrijven. We maken illustraties en verpakken het verhaal van de film in een storyboard. Als je hiermee akkoord gaat beginnen we met het animeren van de illustraties en het toevoegen van de voice-over. Tot slot voegen we dan nog geluidseffecten toe. We zijn een animatiestudio die een volledig product afleveren.

Animatiestudio in Eindhoven

Als je met ons aan de slag bent gegaan, dan zul je merken dat een animatie studio de ideale partner is als je op wil vallen. Op onze website vind je meer informatie over onze animatie studio en het proces dat we volgen als we een animatiefilmpje maken. Onze animatiestudio is gevestigd in Eindhoven en heeft veel ervaring met het creëren van memorabele marketing filmpjes die in een minuut tijd een complexe boodschap uitleggen.

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben animaties gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je animatie

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte