Animatie studio Donker Media

Animaties laten maken

Animatie studio Donker Media is in 2017 in Eindhoven opgericht. Vanuit het Klokgebouw ontwikkelen wij animatie video’s die in korte tijd een concept, product of dienst uitleggen. Donker Media is opgericht door Erik Donker. Na de studie Media Design op het Fontys in Eindhoven is hij direct als freelancer aan de slag gegaan op Strijp-S onder de bedrijfsnaam Erik Donker Media. Vanuit het Glasgebouw richtte hij zich de eerste 4 jaar voornamelijk op het maken van animatie video’s en infographics voor voornamelijk reclamebureaus en bedrijven in de e-learning sector. Als freelancer zag Erik een groeiende vraag naar marketing en animatie video’s voor bedrijven. Animatiefilmpjes die makkelijk en voor een groot publiek te delen zijn. Daar waar we in eerste instantie ons hebben gericht op de daadwerkelijke uitvoerende taken voor andere bureaus, denk hierbij aan het maken van illustraties en de animaties zelf. Begon het toch wat te kriebelen om meer te doen in het voortraject, de concept fase. Meer meedenken in oplossingen voor de klant, concepten bedenken en campagnes verzinnen. Erik Donker Media werd langzaam Donker Media. Een full service animatiebedrijf met verschillende freelancers die samenwerken van script tot animatie. Vandaag de werken wij vanuit Strijp-S aan animaties voor een breed scala aan bedrijven.

Het team achter ons animatiebureau

Jonathan van Woelderen

Jonathan is programmeur en alleskunner. Hij studeerde ICT op het Fontys in Eindhoven. Bij Donker Media is hij verantwoordelijk voor de website, optimalisatie van bedrijfsprocessen en karakter animaties. Bekijk Jonathan zijn website op: Autoscripts

Dorine Slot

Dorine is Freelance e-learning ontwikkelaar, copywriter en scriptschrijver voor animatie en video. Door haar jarenlange ervaring met het schrijven van scripts voor animatie video’s tilt ze de animaties van Donker Media naar een hoger niveau. Als freelancer helpt ze mee in het creatieve proces, bedenken van verhaallijnen en het schrijven van de script teksten.

Bernhard van Hamburg

Bernhard is sales professional en helpt Donker Media met het generen van leads. Naast het verkopen van de animaties denkt hij ook mee in de bedrijfsvisie en missie. Bekijk Bernhard zijn activiteiten namens Van Hamburg Sales op zijn website: Van Hamburg Sales

Erik Donker

Projectmanager van Donker Media. Erik begeleidt de klant van het script tot het eindproduct. Tijdens dit proces houdt hij zich bezig met het maken van illustraties en animaties. Erik is het gezicht en eigenaar van Donker Media.

Betaalbare animaties en infographics

Met Donker Media maken wij animatiefilmpjes en infographics in de regio Eindhoven en omstreken. Wij beantwoorden de groeiende vraag van bedrijven om hun (complexe) producten en diensten uit te leggen. Met een animatie of infographic kan je binnen een kort tijdsbestek je verhaal helder overbrengen. De animatiefilmpjes worden vaak via social media gedeeld om bepaalde producten of diensten onder aandacht te brengen. Ook zijn de uitleganimaties intern binnen bedrijven makkelijk te verspreiden om zo een proces of werkwijze uit te leggen aan werknemers. En met effect: kijkers aanschouwen de video’s van Donker Media met plezier en vatten daarbij de boodschap sneller op. Ben je benieuwd welke video’s Donker Media allemaal al heeft gemaakt? Op de portfolio pagina van onze website vind je een aantal voorbeelden die je kunt bekijken. Met ons kleine team van experts onderscheiden we ons in prijs, kwaliteit en levertijd ten opzichte van de concurrentie. We zijn trots op de animaties die we hebben mogen maken voor een breed scala aan klanten. Animaties voor grote banken, bioscopen, ziekenhuizen en startende ondernemers. Elk project is bij ons uniek en we gaan door totdat de klant helemaal tevreden is.

Animatie bedrijf in het klokgebouw op Strijp-S

Donker Media is gevestigd in het klokgebouw op Strijp-S, Eindhoven. Je vindt ons op nummer 273. Onze postcode is 5617AC. Neem gerust eens contact op per telefoon of e-mail of kom langs voor een kennismakingsgesprek. Wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen. Voor meer informatie kan je contact opnemen via onze contactpagina of via ons Twitter account, Vimeo kanaal of Youtube kanaal.

Adresgegevens

Klokgebouw 273
5617 AC Eindhoven
040 744 02 52

contact@donkermedia.nl
donkermedia.nl
KvK 52414124

Locatie Eindhoven

locatie donker media