×

Bedrijfsfilm laten maken in Eindhoven

Bedrijfsfilm laten maken in Eindhoven

Eindhoven staat bekend om haar innovatie en zit vol met creatieve ondernemers. Als bedrijf wil je jezelf op een professionele en visueel aantrekkelijke manier laten zien. Een bedrijfsfilm in de vorm van een animatie, ook wel een bedrijfsanimatie genoemd, is daar uitstekend voor geschikt. Met een animatie is het mogelijk om een groter publiek te bereiken en je verhaal op een effectieve manier over te brengen. Bij Donker Media kan je een animatie video laten maken.

Kantoor in Eindhoven

Vanuit onze studio in het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven bieden wij bedrijven de mogelijkheid om een unieke en op maat gemaakte bedrijfsfilm te laten maken. Bij Donker Media hebben we jarenlange ervaring in het maken van bedrijfsanimaties. Ons team bestaat uit getalenteerde copywriters, animatoren, illustratoren, voice-overs en geluidsontwerpers. Samen maken we animatie video’s die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook je bedrijf, product of dienst op een effectieve manier overbrengen.

Waarom een bedrijfsanimatie laten maken?
Of je nu iets wil uitleggen, presenteren of alleen een concept wil visualiseren, een animatie kan je helpen om jouw verhaal op een aantrekkelijke en heldere manier over te brengen aan je doelgroep. Het zorgt voor een betere beleving voor de kijker. Animaties zijn door de combinatie van beeld en geluid makkelijker te onthouden dan alleen tekst op een scherm. Daardoor zal de kijker de boodschap van je bedrijf beter onthouden. Het zorgt voor meer conversie, meer naamsbekendheid, verduidelijking en zal eerder aanzetten tot actie.

Wat kost een bedrijfsanimatie of bedrijfsfilm?

Over de kosten voor een animatiefilm kunnen we heel kort zijn. Die hangen volledig samen met de lengte van de animatie en of je wel of niet zelf een voice-over tekst aanlevert. Wij werken met een vaste prijs per animatie.

De animatievideo kosten zijn voor een animatie van 30 seconden 1750 euro ex BTW.
Wil je liever 60 seconden animatie? Dan zijn de kosten voor de animatie 2750 euro ex BTW.
Voor 90 seconden is de animatie laten maken prijs 3350 euro ex BTW.

De kosten voor het laten schrijven van een script: 450 euro ex BTW.

Waarom kiezen voor Donker Media?

Bij ons animatiebedrijf staan wij garant voor kwaliteit en tevreden klanten. Hieronder vind je vijf redenen waarom jij moet kiezen voor ons bedrijf voor jouw volgende bedrijfsanimatie.

1. Maatwerk animaties
Elk bedrijf uniek is en daarom is elke animatie die wij maken uniek. We zorgen ervoor dat je animatie perfect aansluit bij je wensen.

2. Helder stappenplan
Ons proces is duidelijk en transparant. Wij bieden onze klanten een helder stappenplan waardoor je precies weet waar je aan toe bent in elke fase van het proces.

3. Vaste all-in prijs
Geen verrassingen achteraf. Met onze vaste all-in prijzen hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten.

4. Oneindige revisierondes
Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn. Daarom bieden bij elke fase in het proces oneindige revisierondes totdat onze klanten helemaal tevreden zijn met de animatie.

5. Animatie passend in huisstijl
Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een consistente huisstijl te hebben. Wij zorgen ervoor dat de opgeleverde animatie perfect aansluit bij jouw huisstijl en andere communicatiemiddelen.

Hebben we je interesse weten te wekken? Bekijk ons portfolio, Bekijk onze pagina animatie video laten maken voor meer informatie of neem contact op voor meer informatie.

    Heb je een vraag?

    Wij reageren meestal binnen 1 werkdag op je bericht.