Menu

Video marketing: voorbij de angst

Video marketing: voorbij de angst

Video marketing: voorbij de angst

Dat video een enorm krachtig marketinginstrument is, dat is wel duidelijk. Het begon ooit met reclame spots gericht op de massa, maar met de komst van internetvideo’s kunnen we onze video’s steeds beter targetten op de doelgroep. En toch vinden veel ondernemers het nog een beetje eng, dat video. Stap voorbij die koudwatervrees en spring in het diepe. Wij helpen je, door de vier belangrijkste zorgen weg te nemen.

Camera-angst

Veel, zo niet de meeste, mensen vinden het eng om voor de camera te staan. Als je jezelf op video terugziet, voelt dat vaak raar. Deze angst komt het meeste voor, maar is ook het makkelijkst op te lossen. Je hoeft namelijk helemaal niet in beeld te verschijnen. Sterker nog, er hoeft helemaal niemand in beeld. Je kunt je verhaal namelijk prima vertellen met een animatie video.

Angst voor de kosten

De kost gaat voor de baat uit. Dat weet elke ondernemer. Gelukkig zijn animatie video’s helemaal niet zo duur. Mede doordat je geen acteurs nodig hebt en geen “set” hoeft te bouwen is een animatie video laten maken prima te bekostigen. Probeer het gewoon eens met één video. Schakel hiervoor een animatiestudio in, zoals animatie door Donker Media, zodat je kunt meeliften op jarenlange ervaring met animatie.

Durf fouten te maken

Alle begin is moeilijk. We garanderen je dat je af en toe zult denken: “Dat had ik beter kunnen doen”. Dus doe je het volgende keer beter. Durf fouten te maken. Daar leer je van. En ach, in een animatie video kun je alles veranderen wat je maar wilt.

Wat wil je eigenlijk

Niet zeker zijn over wat je wilt bereiken is een belangrijke bron van angst. Het geeft onzekerheid: ben je wel met het goede bezig? Dit geldt trouwens niet alleen voor animatie, maar voor alles wat er in je bedrijf gebeurt. Zorg dat je helder hebt wie je bent en wat je te bieden hebt. Weet wat je “why” is en voor wie je werkt. Dan worden je animaties ook beter. Je kunt animatie trouwens ook prima inzetten om je strategie aan je medewerkers uit te leggen.

Twijfel je nog steeds over animatie?

Donker Media is een gespecialiseerd animatie bureau in Eindhoven. Donker Media werkt met een eigen animatiestudio en een vast team van gepassioneerde specialisten. Kom eens langs, dan bespreken we de hoe een animatie jouw sales “through the roof” jaagt.

Bekijk hoe wij per project te werk gaan

© COPYRIGHT DONKER MEDIA