Menu
slider achtergrond

Vastgoed animatie nodig?

D Portfolio Prijs opvragen

Wat is een vastgoed animatie?

Met een vastgoed animatie van Donker Media maak je jouw doelgroep enthousiast voor het vastgoed aanbod in jouw portefeuille. Daarnaast kun je potentiële kopers op een heldere manier informeren over bijvoorbeeld de werkwijze of andere complexe vraagstukken op het gebied van onroerend goed. Belangrijk, want de vastgoedbranche heeft veel concurrentie te dulden. Reden te meer om je als onroerend goed handelaar of makelaarskantoor te kunnen onderscheiden. Met een vastgoed animatie doe je dat op een doeltreffende manier. De aankoop van een woning of kantoorpand brengt tevens veel vragen met zich mee. Met een animatievideo kunnen deze helder en duidelijk uiteengelegd en beantwoord worden. Dat scheelt niet alleen heel veel tijd op de werkvloer, maar versnelt ook het verkoopproces. Als de doelgroep een werkwijze of dienst beter begrijpt, is het eerder geneigd tot het ondernemen van actie. Daarnaast is een vastgoed animatie van Donker Media eenvoudig in te zetten als onderdeel van de online marketing. De filmpjes zijn visueel aantrekkelijk en kunnen gedeeld worden via websites of social media kanalen. Uiteindelijk zorgt dit weer voor een groter bereik en een betere vindbaarheid in de zoekmachines. Als makelaar of vastgoedkantoor wil je natuurlijk niets liever dan jouw aanbod zichtbaar maken op de markt.

Voordelen van een vastgoed animatie

Perfecte branding afbeelding

1. Perfecte branding

Als vastgoedhandelaar of makelaar heb je engagement, oftewel verbinding nodig. Dit brengt de potentiële koper in de juiste sfeer tot het ondernemen van actie. Branding is daarbij onmisbaar. Omdat een vastgoed animatie van Donker Media snel en makkelijk in te zetten is via social media of e-mail marketing, werk je dus op een effectieve manier aan de naamsbekendheid van jouw onderneming of vastgoedkantoor.
Effectieve online marketing afbeelding

2. Effectieve online marketing

Als het gaat om de vastgoedbranche is het van groot belang dat jouw diensten, services en aanbod gezien wordt. Een vastgoed animatie draagt dan ook bij aan een effectieve online marketing. De animaties kunnen geheel worden afgestemd op de huisstijl van jouw makelaarskantoor. Daarnaast worden ze natuurlijk op maat gemaakt voor jouw doelgroep. Een vastgoed animatie zorgt tevens voor een groot bereik omdat ze vrijwel overal online gedeeld kunnen worden. Je bereikt daardoor niet alleen meer potentiële kopers, maar kunt ook rekenen op een verbetering van de vindbaarheid in de zoekmachines.
Tijdsefficiënt afbeelding

3. Tijdsefficiënt

Een vastgoed animatie van Donker Media gaat tevens efficiënt met jouw tijd om. Zo hoef je kopers of geïnteresseerden niet telkens te informeren over de diensten die je aanbiedt. Een vastgoed animatie kan dit helder en begrijpelijk weergeven. Zo kun je de animatie inzetten als een kennisbank of als onderdeel van de veelgestelde vragen op een website. Dat bespaart je als makelaar of vastgoedhandelaar behoorlijk veel tijd. Deze kun je op zijn beurt weer investeren in het aan- en verkopen van jouw vastgoed.
Compatibel met alle apparaten afbeelding

4. Compatibel met alle apparaten

Een vastgoed animatie is afspeelbaar en deelbaar via alle apparaten. Dit kan de desktop zijn, maar natuurlijk ook de laptop, tablet of smartphone. Zeker als jij je bedenkt dat 80 procent van het verkeer afkomstig is via mobiele apparaten, wil je deze kans niet aan je voorbij laten gaan. Je wilt immers dat jouw vastgoedservice of aanbod altijd inzichtelijk en bereikbaar is. Daarmee vergroot je niet alleen de vindbaarheid en naamsbekendheid, maar natuurlijk ook de conversies. Daarnaast is het bewezen dat video content sneller gedeeld wordt via bijvoorbeeld de tablet of de mobiele telefoon.
Onderscheidend binnen de branche afbeelding

5. Onderscheidend binnen de branche

Als je als makelaarskantoor of andere vastgoed aanbieder gebruik maakt van video content, onderscheid jij jezelf op de markt. Je kunt de doelgroep op een vermakelijke manier aanspreken én voorziet ze van de informatie die ze nodig hebben. Een vastgoed animatie is dan ook veel effectiever dan het inzetten van een campagne met tekst of beeld. Op deze manier kun jij je profileren op de markt. Dat heb je nodig om je diensten en aanbod aan de man te kunnen brengen. Daarnaast zorgt een op maat gemaakte vastgoed animatie van Donker Media voor een uitstekende seo optimalisatie omdat de content altijd uniek is.
Kostenbesparend afbeelding

6. Kostenbesparend

Met een vastgoed animatie kun jij je als ondernemer tevens behoorlijk besparen op de kosten. Zo hoef je geen extra mankracht in te zetten om veelgestelde vragen of onduidelijkheden van klanten te kunnen beantwoorden. Dit doet de vastgoed animatie voor je. Daarnaast blijft de informatie uit de animatievideo altijd en overal beschikbaar en afspeelbaar. Potentiële kopers en geïnteresseerden kunnen de content dus zo vaak bekijken als nodig is, zonder dat jij daar financieel mee belast wordt.

Vaakgestelde vragen

Waarom een vastgoed animatie inzetten?


Met een vastgoed animatie van Donker Media creëer je de juiste aandacht voor jouw aanbod, diensten en services. Daarnaast zorgen de aantrekkelijke video’s ervoor dat de aandacht van potentiële kopers getrokken wordt, waardoor je meer aanvragen en natuurlijk verkopen kunt verwachten. Maar, een vastgoed animatie zet je ook in om jouw doelgroep te voorzien van de informatie die ze nodig hebben. De aankoop van een pand of de werkwijze van een makelaar kan behoorlijk wat vragen en onduidelijkheden oproepen. Vastgoed is namelijk niet iets wat je dagelijks aankoopt. Begrijpelijke en heldere informatie is op dat moment gewenst. Met een vastgoed animatie kun je complexe maar belangrijke informatie op een heldere wijze laten uitleggen. Daarnaast kun je als makelaar of vastgoedhandelaar de sterke punten van jouw onderneming uitlichten. Zo overtuig je de doelgroep waarom ze juist van jouw diensten gebruik zouden moeten maken. Een animatie voor de vastgoedbranche bespaart je tevens veel kosten en tijd. Daarnaast zijn de aantrekkelijke video’s perfect in te zetten als onderdeel van jouw marketing strategie. Met deze video content kun je namelijk meer bereik en een verbetering van de vindbaarheid in de zoekmachines verwachten.

Wanneer een vastgoed animatie inzetten?


Als je werkzaam bent in de aan- en verkoop van vastgoed, wil jij je natuurlijk kunnen onderscheiden op de markt. Wanneer je een vastgoed animatie inzet doe je dat op effectieve wijze. Of dat nu gaat om jouw aanbod of de services die je aanbiedt binnen jouw makelaarskantoor. De doelgroep wordt op een eenvoudige en inzichtelijke wijze geïnformeerd, waardoor de klant jouw product of dienst begrijpt. Op zijn beurt zorgt dit weer voor de interactie en conversie die je nodig hebt. Ook als je een aanvulling zoekt op jouw marketingstrategie kun je een vastgoed animatie inzetten. Ze zijn eenvoudig te implementeren op jouw website waardoor je meer verkeer kunt verwachten. Des te langer de geïnteresseerde op jouw pagina verblijft, des te beter is dit voor de positie binnen de zoekmachines. Vindbaarheid is dan ook één van de voordelen waar je op kunt rekenen wanneer je een vastgoed animatie inzet. Maar, ook om het bereik te kunnen vergroten kun je gebruik maken van een animatievideo voor de vastgoedbranche. Ze zijn eenvoudig te delen via social media waardoor het bereik aanzienlijk toeneemt.

Wat kost een vastgoed animatie?


Als je een vastgoed animatie wilt laten maken door Donker media, ben je altijd verzekerd van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Binnen ons team van experts werken we dan ook altijd met maatwerk. Dat geldt ook voor de offerte die je van ons ontvangt. Dat is direct de reden waarom we je graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Zo komen we alles te weten over jouw wensen, en hoe je dat wilt laten verpakken in een vastgoed animatie. De kosten voor jouw maatwerk video zijn afhankelijk van de complexiteit van het verhaal, en de invulling van de animatie. Hierbij kun je denken aan het toevoegen van gecompliceerde elementen of visuals. Gelukkig denken we bij Donker Media graag met je mee. Door onze ruime ervaring kunnen we je altijd voorzien van een passend advies. Na het gesprek kunnen we je dan ook precies vertellen wat de kosten zijn voor jouw vastgoed animatie. Je ontvangt van ons een op maat gemaakte offerte waarna we met jouw goedkeuring het productieproces starten. Voor het zover is nodigen we je dan ook graag uit voor een persoonlijke ontmoeting.

Hoelang duurt het voordat de animatie klaar is?


Bij Donker Media werken we met een klein team van specialisten. Voor jou betekent dit dat je nooit lang hoeft te wachten op de vastgoed animatie die je wenst. De doorlooptijd bedraagt dan ook doorgaans 3 tot 4 weken. Deze tijd investeren we om de nodige stappen te kunnen doorlopen die van jouw animatie een succes maken. Hierbij kun je denken aan het idee voor het script en de verhaallijn.Het illustreren en animeren gebeurt aan het einde van de doorlooptijd. In de tussentijd is er genoeg ruimte om eventuele wijzigingen of wensen door te kunnen voeren. Omdat we met een klein gezelschap werken, ben je altijd verzekerd van persoonlijk contact wat de doorlooptijd bevorderd. We verliezen op dit gebied dus geen tijd als het gaat om de totstandkoming van jouw vastgoed animatie. Pas als zowel jij als wij tevreden zijn over het eindresultaat ronden we de doorlooptijd af. Je kunt bij Donker Media dus al binnen een maand een fantastische vastgoed animatie in ontvangst nemen die zijn doelgroep bereikt.

Mag ik een eigen script aanleveren?


Bij Donker Media mag je alles aanleveren wat je wil. Het gaat tenslotte om jouw unieke vastgoed animatie. We staan dan ook open voor jouw creatieve ideeën. Hierbij kun je denken aan een idee voor het script, de verhaallijn of de verdere invulling van jouw animatievideo. In combinatie met onze ruime ervaring zorgen we altijd voor een treffend eindresultaat. Als specialist op jouw vakgebied horen we natuurlijk graag wat je persoonlijke wensen zijn. Bij Donker Media kun je tevens diverse elementen of visuals aanleveren om te laten verwerken in jouw vastgoed animatie. Dit kan een beschrijving zijn van jouw werkwijze, of een element welke specifieke informatie weergeeft over een bepaalde service. Maar, ook als je een geluidsfragment of een special effect wilt laten toevoegen aan de video staan we daarvoor open. Ons team denkt daarin graag met je mee. Ook als je nog geen inspiratie hebt over de inhoud van jouw vastgoed animatie staan we voor je klaar. We kunnen je altijd voorzien van een passend advies waardoor jouw video zijn doelgroep op effectieve wijze bereikt. Niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook doeltreffend.

Wij helpen je graag

Er ging iets mis. Je bericht is niet verzonden
Vul alle velden in
Je bericht is verzonden.
We nemen binnen één werkdag contact met je op.
© COPYRIGHT DONKER MEDIA