Commercial laten maken Wij maken commercials Portfolio Prijs opvragen
team donker media

Commercial laten maken

Natuurlijk wil je de aandacht van het publiek zo veel mogelijk trekken naar jouw bedrijf, maar soms is het lastig om op te vallen tussen alle reclamevideo’s van bedrijven met hetzelfde doel. Wanneer je kiest voor een geanimeerde commercial laten maken, weet je zeker dat jouw bedrijf de aandacht van het publiek zal trekken én vasthouden. Deze manier van reclame maken is uniek en brengt de boodschap op een heldere, maar ook frisse manier op de potentiële klant over, waardoor jouw bedrijf beter in zijn of haar herinnering zal blijven hangen.


Onze aanpak Portfolio Vaak gestelde vragen

Onze aanpak

Als je een commercial wilt laten maken wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. Daarom hanteren wij een vaste en transparante werkwijze. Zo weet je op ieder moment precies waar je aan toe bent.

Hoewel we maatwerk leveren, is elk project op te delen in zes stappen. Elk van deze stappen omvat één of meer vaste overlegmomenten. Dit zijn gezamenlijke meetings waarin we peilen waar we staan en of we nog op de goede weg zijn. Jouw input is essentieel voor het slagen van jouw commercial, want niemand kent je organisatie en je klanten beter dan jij. Daarom vragen we je regelmatig op feedback op onze ideeën en voorstellen.

animatie plaatje
 • Concept en Script

  Concept en Script

 • Storyboard

  Storyboard

 • Illustratie

  Illustratie

 • Voice-over

  Voice-over

 • Animatie

  Animatie

 • Geluidseffecten

  Geluidseffecten

Het opstellen van het concept en script

Als je een huis bouwt begin je met een stevige fundering. Ook bij het laten maken van een commercial heb je zo een fundament nodig. Dat fundament wordt gevormd door het concept waarin we alles vastleggen over je doelen, wensen, organisatie en klanten. Dit document vormt onze inspiratiebron bij het schrijven van het script voor je commercial.

script

Het tekenen van het storyboard

Zodra je tevreden bent over het script beginnen onze tekenaars aan het storyboard. Het storyboard is een krachtig communicatiemiddel in de productie van je commercial. Met dit storyboard in de hand kunnen we effectiever van gedachten wisselen en laten we zien wat wel en niet werkt. Eventuele aanpassingen zijn in deze fase nog gemakkelijk te verwerken.

storyboard

De keuze van de illustraties

Wanneer je net zo enthousiast over het storyboard bent als wij, is het tijd om wat gedetailleerder te kijken naar de tekeningen. Het storyboard is een voorstudie, die we verder verfijnen door op zoek gegaan naar de juiste visuele elementen. We kijken niet alleen naar het soort element (bijvoorbeeld een huis), maar ook naar het soort (bijvoorbeeld een villa) en de hoeveelheid (één huis, of een hele wijk).

team donker media

Opnemen van de vertelstem

Sommige klanten zijn verrast wanneer ze ontdekken dat we éérst de stem opnemen en daarna pas de video animeren. Toch is dit logisch. Het is namelijk makkelijker om de commercial aan te passen op een natuurlijk vertellende stem, dan omgekeerd. Er zijn een aantal stemacteurs waar we vaak mee werken, maar wanneer de juiste stem voor jouw commercial er niet bij zit, zijn er nog vele anderen waar je uit kunt kiezen.

team donker media

Het animeren van je commercial

Na alle voorgaande keuzes is het animeren van je commercial voor onze deskundige animatoren gesneden koek.

team donker media

Geluidseffecten

De laatste stap bij het commercial laten maken is het toevoegen van geluidseffecten. Hiermee wordt de zeggingskracht van je filmpje nog groter. Nu is jouw commercial klaar en kun je hem gaan gebruiken om je klantenbestand te vergroten.

team donker media

Commercial door Donker Media

Wat kun je nu precies verwachten bij een commercial laten maken bij Donker Media? Het antwoord is dat we waarde hechten aan een nauwe samenwerking met jou als bedrijf. Samen gaan we aan de slag om tot een idee te komen voor een filmpje dat jouw boodschap op de beste manier kan overbrengen op de klant. Natuurlijk zorgen we er hierbij ook voor dat dit gebeurt in de huisstijl van jouw bedrijf. Wil je meer informatie over onze werkwijze of een vrijblijvende offerte aanvragen?

 

Dan verwelkomen we je graag bij ons bedrijf. Je kunt een afspraak bij ons maken door het contactformulier op onze website in te vullen. Tevens kun je hier alvast een paar commercials die wij voor andere bedrijven hebben gemaakt bekijken, om te zien wat wij zoal doen en om inspiratie op te doen voor jouw eigen professionele reclamevideo. Het is bij ons ook mogelijk om een animatievideo of een explanimation te laten produceren.

Wij hebben commercials gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht

Commercial voor je bedrijf

Bij animatiebedrijf Donker Media, gevestigd in Eindhoven, ben je aan het goede adres voor een professionele commercial laten maken. Of je nu met je reclamevideo bepaalde producten wilt uitlichten of juist een dienst wil uitleggen, ons animatiebureau heeft de expertise in huis om voor ieder bedrijf een passende commercial te maken die een blijvende indruk zal achterlaten op de kijkers.

 

Door deze commercial vervolgens te delen op social media, zoals Facebook en Twitter, zal hij vele mensen kunnen bereiken. Neem contact op voor de mogelijkheden of kijk eens in ons portfolio!

Vaak gestelde vragen

Een commercial laten maken kan bij Donker Media tegen een zeer scherpe prijsstelling. Het precieze bedrag kunnen we je laten weten nadat we je wensen helder hebben. Maak dus direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Een commercial laten maken hoeft niet lang te duren. Normaal gesproken kunnen wij in drie tot vier weken leveren.

Als je ons kiest om je commercial te laten maken streven we naar een animatie die niet te lang en niet te kort is. Meestal resulteert dat in een commercial van iets minder dan anderhalve minuut.

 

Als je zelf ideeën hebt rondom het maken van je commercial horen we deze graag van je. De beste animaties komen immers tot stand in samenwerking tussen klant en specialist.

Een commercial laten maken vergt een bepaalde investering. Hoeveel? Dat hangt af van je unieke wensenlijstje. In een persoonlijk gesprek kijken we wat je zoekt, om hier vervolgens een passende offerte op te doen.

Een commercial laten maken is teamwork. Dat begrijpen de animatoren en communicatiedeskundigen van Donker Media maar al te goed. Daarom hanteren we een persoonlijke aanpak. Onze animaties zijn perfect afgestemd op je organisatie en huisstijl. Niet alleen het eindproduct zal je positief verrassen, ook de prijs zal je erg meevallen.

Een commercial laten maken?

Vraag meer informatie aan!