Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Commercial laten maken

Waarom een geanimeerde commercial laten maken?

Natuurlijk wil je de aandacht van het publiek zo veel mogelijk trekken naar jouw bedrijf, maar soms is het lastig om op te vallen tussen alle reclamevideo’s van bedrijven met hetzelfde doel. Wanneer je kiest voor een geanimeerde commercial laten maken, weet je zeker dat jouw bedrijf de aandacht van het publiek zal trekken én vasthouden. Deze manier van reclame maken is uniek en brengt de boodschap op een heldere, maar ook frisse manier op de potentiële klant over, waardoor jouw bedrijf beter in zijn of haar herinnering zal blijven hangen.

Professionele commercial laten maken voor ieder bedrijf

Bij animatie bedrijf Donker Media, gevestigd in Eindhoven, ben je aan het goede adres voor een professionele commercial laten maken. Of je nu met je reclamevideo bepaalde producten wilt uitlichten of juist een dienst wil uitleggen, ons animatiebureau heeft de expertise in huis om voor ieder bedrijf een passende commercial te maken die een blijvende indruk zal achterlaten op de kijkers. Door deze commercial vervolgens te delen op social media, zoals Facebook en Twitter, zal hij vele mensen kunnen bereiken.

Commercial laten maken bij Donker Media

Wat kun je nu precies verwachten bij een commercial laten maken bij Donker Media? Het antwoord is dat we waarde hechten aan een nauwe samenwerking met jou als bedrijf. Samen gaan we aan de slag om tot een idee te komen voor een filmpje dat jouw boodschap op de beste manier kan overbrengen op de klant. Natuurlijk zorgen we er hierbij ook voor dat dit gebeurt in de huisstijl van jouw bedrijf. Wil je meer informatie over onze werkwijze of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan verwelkomen we je graag bij ons bedrijf. Je kunt een afspraak bij ons maken door het contactformulier op onze website in te vullen. Tevens kun je hier alvast een paar commercials die wij voor andere bedrijven hebben gemaakt bekijken, om te zien wat wij zoal doen en om inspiratie op te doen voor jouw eigen professionele reclamevideo.

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben commercials gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je commercial

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte