Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Explainer video

Waarom een explainer video?

Het kan soms lastig zijn om een lange, abstracte tekst of ingewikkelde data goed uit te leggen aan klanten, werknemers of consumenten. Gelukkig kun je hiervoor een explainer video gebruiken, waarmee dit allemaal in minder dan 5 minuten helder wordt uitgelegd. Maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk? In een explainer video worden frisse animatiebeelden, korte en duidelijke teksten en een heldere voice-over gecombineerd om de boodschap effectief over te brengen. Deze combinatie van verschillende elementen dringt snel door tot de hersenen van de kijker, waardoor jij geen tijd meer kwijt hoeft te zijn in een poging bepaalde concepten uit te leggen. Een explainer video doet dit voor je, en ook nog eens op een leuke manier.

Je eigen explainer video bij Donker Media

Bij Donker Media kun je een explainer video laten maken die aansluit op jouw bedrijf. Tijdens het proces houden we altijd rekening met jouw doelen en wensen om zo jouw boodschap zo goed mogelijk over te kunnen brengen. Daarnaast nemen we natuurlijk ook de huisstijl van jouw bedrijf mee in de ontwikkeling van de video, zodat deze altijd herkenbaar is. Dit kunnen we realiseren door eerst uitgebreid met jou in overleg te gaan, zodat je precies aan kunt geven wat je van ons en van de video verwacht. Aan deze nauwe samenwerking hechten we bij Donker Media veel waarde.

Donker Media voor een professionele explainer video

Voor meer informatie over een explainer video en onze werkwijze bij het maken hiervan, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Daarnaast staan we ook altijd voor je klaar om persoonlijk advies te geven en antwoorden te geven op al je vragen. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend. We zien je graag terug bij animatiestudio Donker Media, en wie weet zetten we binnenkort jouw eigen explainer video in elkaar!

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben explainer videos gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je explainer video

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte