Menu

Explanimation ABN Amro

ABN Amro is een bank die meer doet dan bankzaken alleen. Ze vinden het ook belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van een mooiere wereld. Daarom hebben we in samenwerking met Frisse Blikken een maatwerk animatievideo geproduceerd waarin de agile-methode extra wordt toegelicht en uitgelegd. De kern van deze animatie ligt in het verstrekken van inzicht en het realiseren van begrip bij de juiste doelgroep.

Over ABN Amro

ABN Amro is een alom bekende bankinstelling welke natuurlijk gespecialiseerd is in geldzaken en andere financiële dienstverlening. Binnen deze organisatie staat een klantgerichte service hoog op de prioriteitenlijst. Daarnaast ambieert ABN AMRO het doel om de wereld een stukje te kunnen verbeteren. De bank wil het een en ander realiseren door het uitvoeren van verschillende projecten welke een plaats hebben naast de financiële core business. Dit doen zij in samenwerking met de medewerkers, maar ook met de cliënten.

Over deze explanimation

Door Frisse Blikken zijn we benaderd om een inzichtelijke explanimation te maken voor ABN AMRO. In deze maatwerk animatievideo moest vooral naar voren komen hoe diverse projecten kunnen worden uitgevoerd met verschillende teams. Agile werken moest daarbij extra uitgelicht worden. De animatie moest dus zowel informerend als enthousiasmerend zijn. We hebben gekozen voor een 2D animatie waarin het enthousiasme van ABN AMRO op de juiste manier overgebracht wordt op de kijker. Visueel aantrekkelijk zodat de aandacht op het product én het complexe verhaal gehouden wordt. Wil je zelf ook een explanimation laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk de mogelijkheden voor het laten maken van een animatie of explanimation.

iSlide

iSlide

Explanimation Solunar

Solunar

Explanimation SensUs (TU/e)

SensUs (TU/e)

Explanimation ABN Amro

ABN Amro

Explanimation AT Automation

AT Automation

Explanimation ONE Smart Control

ONE Smart Control

Explanimation Elkerliek-2D

Elkerliek Patientveiligheid

Explanimation RSB Cinemas

RSB Cinemas

Explanimation Projectservice

Projectservice

Explanimation Elkerliek GUTZ

GUTZ

Explanimation Ignition

Ignition

Explanimation Safety App

Safety App

Explanimation SPAR

SPAR

Explanimation SSNB

SSNB

Explanimation Frisse Blikken

Frisse Blikken

Explanimation Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Explanimation Peopleassist

Peopleassist

Explanimation Solar SoWise

Sowise

Explanimation Alert Key

Alert-key

Explanimation Elkerliek 2D-2

MijnElkerliek

Explanimation Vopak

Vopak

Bekijk hoe wij per project te werk gaan

© COPYRIGHT DONKER MEDIA