Menu

Explanimation Alert-key

Ons team is benaderd door Alert-Key om een duidelijke animatie te maken welke de werking van hun product weergeeft. Zij hebben een smartphone applicatie gelanceerd waarbij de gebruiker met een simpele druk op de knop hulp kan inschakelen in een noodsituatie. Na het onderzoeken van de doelgroep en het inwinnen van informatie over het product zijn we aan de slag gegaan met een treffende explanimation.

Over Alert-Key

Alert-Key is een app welke geschikt is voor Android en iOS. De applicatie is speciaal ontwikkelt voor alleenstaande ouderen, sporters en backpackers welke zich regelmatig in afgelegen gebieden bevinden. Doel daarbij is dat de persoon zich in elke situatie veilig kan voelen. Wanneer zij in nood verkeren kan de op de telefoon ingedrukt worden. Op dat moment worden vooraf ingestelde contactpersonen onmiddellijk gealarmeerd. Hulpverleners beschikken direct over de juiste informatie zoals de actuele locatie, je bloedgroep, verzekeringsgegevens etc. Kijk voor meer informatie op de website van alert-key.nl.

Over deze explanimation

Voor deze explanimation hebben we gekozen voor een 2D animatie stijl. W leggen aan de hand van duidelijke 2D-beelden uit hoe de Alert-Key werkt. Ook de functies komen daarbij aan bod. We laten voorbeelden zien van mensen die de applicatie gebruiken, en leggen uit wat de voordelen ervan zijn. Ons doel was daarbij om de gebruiker meer inzicht te geven in de eenvoudige werking van het Alert-Key product. Doordat de doelgroep het product beter begrijpt, kan er sneller aangezet worden tot het ondernemen van actie. Heb je ook interesse in het laten maken van een eigen animatie of explanimation? Bekijk dan de uitgebreide mogelijkheden op onze website. Interesse in een eigen animatie of explanimation? Bekijk de mogelijkheden voor het laten maken van een animatie of explanimation.

iSlide

iSlide

Explanimation Solunar

Solunar

Explanimation SensUs (TU/e)

SensUs (TU/e)

Explanimation ABN Amro

ABN Amro

Explanimation AT Automation

AT Automation

Explanimation ONE Smart Control

ONE Smart Control

Explanimation Elkerliek-2D

Elkerliek Patientveiligheid

Explanimation RSB Cinemas

RSB Cinemas

Explanimation Projectservice

Projectservice

Explanimation Elkerliek GUTZ

GUTZ

Explanimation Ignition

Ignition

Explanimation Safety App

Safety App

Explanimation SPAR

SPAR

Explanimation SSNB

SSNB

Explanimation Frisse Blikken

Frisse Blikken

Explanimation Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Explanimation Peopleassist

Peopleassist

Explanimation Solar SoWise

Sowise

Explanimation Alert Key

Alert-key

Explanimation Elkerliek 2D-2

MijnElkerliek

Explanimation Vopak

Vopak

Bekijk hoe wij per project te werk gaan

© COPYRIGHT DONKER MEDIA