Menu

Explanimation MijnElkerliek

Elkerliek is een ziekenhuis waar persoonlijke aandacht voor de patiënt centraal staat. Met Mijn Elkerliek geven ze patiënten de mogelijkheid om afspraken, uitslagen en andere relevante persoonsgebonden informatie in te zien en te beheren. Ze hebben ons benaderd om de werking van Mijn Elkerliek op transparante en duidelijke wijze weer te laten geven aan de hand van een animatie.

Over Elkerliek

Het Elkerliek ziekenhuis is een ziekenhuis dat als doel heeft om alle patiënten en medewerkers als mens te behandelen. Dit bereiken zij door het bieden van veel persoonlijke aandacht en ondersteuning. Zo streven ze naar een snellere genezing van patiënten. De herstelperiode na ziektes, verwondingen of bevallingen wordt zo aanzienlijk verkort. Het op de juiste manier informeren van de patiënten wordt daarbij niet uit het oog verloren. Kijk voor meer informatie over dit ziekenhuis op www.elkerliek.nl.

Over deze explanimation

Mijn Elkerliek is een inlog omgeving waarin de patiënt zelf zijn of haar afspraken en behandelingen kan beheren. Voor een juist gebruik wilden we een maatwerk animatie maken die de gebruikers zowel informeert als instrueert. We hebben gekozen voor een animatie stijl in 2D. We laten zien hoe de inlogprocedure in zijn werk gaat, en informeren de doelgroep eveneens over de informatie die teruggevonden kan worden in Mijn Elkerliek. Dit geeft het juiste vertrouwen en inzicht bij de patiënt. Met de animatievideo voor Mijn Elkerliek hebben we dus zowel de voordelen als de werking van het product naar voren laten komen. Interesse in een eigen animatie of explanimation? Bekijk de mogelijkheden voor het laten maken van een animatie of explanimation.

iSlide

iSlide

Explanimation Solunar

Solunar

Explanimation SensUs (TU/e)

SensUs (TU/e)

Explanimation ABN Amro

ABN Amro

Explanimation AT Automation

AT Automation

Explanimation ONE Smart Control

ONE Smart Control

Explanimation Elkerliek-2D

Elkerliek Patientveiligheid

Explanimation RSB Cinemas

RSB Cinemas

Explanimation Projectservice

Projectservice

Explanimation Elkerliek GUTZ

GUTZ

Explanimation Ignition

Ignition

Explanimation Safety App

Safety App

Explanimation SPAR

SPAR

Explanimation SSNB

SSNB

Explanimation Frisse Blikken

Frisse Blikken

Explanimation Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Explanimation Peopleassist

Peopleassist

Explanimation Solar SoWise

Sowise

Explanimation Alert Key

Alert-key

Explanimation Elkerliek 2D-2

MijnElkerliek

Explanimation Vopak

Vopak

Bekijk hoe wij per project te werk gaan

   
© COPYRIGHT DONKER MEDIA