Menu

Explanimation Frisse Blikken

Frisse Blikken is een bedrijf dat grote organisaties prikkelt door jonge ondernemers in te zetten. Ze hebben ons team benaderd om een heldere en aansprekende animatie video te maken waarin hun manier van werken op een duidelijke manier wordt uitgelegd. Het vasthouden van de aandacht van de kijker speelde daarbij ook een grote rol.

Over Frisse Blikken

Frisse Blikken is een jong en dynamisch ondernemerschap dat grote bedrijven helpt om een frisse blik te werpen op de uitdagingen die voor de deur staan. De organisaties kunnen bij Frisse Blikken terecht met allerlei vragen over zaken die voor de jongere generatie heel logisch kunnen zijn. Hierbij kan gedacht worden aan het ontwikkelen van leer- en verandertrajecten, procesoptimalisatie, communicatie en gamification. Natuurlijk hoort het optimaal bereiken van de moderne consument daar ook bij.

Over deze explanimation

Frisse Blikken heeft ons gevraagd om een maatwerk explanimation te maken. Deze moest vooral duidelijk maken hoe Fresh Analytics van Frisse Blikken precies in zijn werk gaat. Daarvoor hebben we gekozen voor een 2D animatie stijl in de vorm van een explanimation. We hebben inzichtelijke voorbeelden gegeven van uitdagingen waar een groot bedrijf zoals mee te maken kan krijgen. Door het toepassen van heldere en duidelijke animaties leggen we uit wat Frisse Blikken doet om hierbij te helpen. De animatie is dus informerend, maar vormt tegelijkertijd ook een prima visitekaartje voor de onderneming. Interesse in een eigen animatie of explanimation? Bekijk de mogelijkheden voor het laten maken van een animatie of explanimation.

iSlide

iSlide

Explanimation Solunar

Solunar

Explanimation SensUs (TU/e)

SensUs (TU/e)

Explanimation ABN Amro

ABN Amro

Explanimation AT Automation

AT Automation

Explanimation ONE Smart Control

ONE Smart Control

Explanimation Elkerliek-2D

Elkerliek Patientveiligheid

Explanimation RSB Cinemas

RSB Cinemas

Explanimation Projectservice

Projectservice

Explanimation Elkerliek GUTZ

GUTZ

Explanimation Ignition

Ignition

Explanimation Safety App

Safety App

Explanimation SPAR

SPAR

Explanimation SSNB

SSNB

Explanimation Frisse Blikken

Frisse Blikken

Explanimation Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Explanimation Peopleassist

Peopleassist

Explanimation Solar SoWise

Sowise

Explanimation Alert Key

Alert-key

Explanimation Elkerliek 2D-2

MijnElkerliek

Explanimation Vopak

Vopak

Bekijk hoe wij per project te werk gaan

   
© COPYRIGHT DONKER MEDIA