Menu

Explanimation GUTZ

GUTZ heeft ons benaderd om een animatie te maken waarin het belang van effectieve informatie uitwisseling bij acute zorg duidelijk naar voren komt. Ook moest de werkwijze van deze gegevensuitwisseling op heldere wijze worden overgebracht. Ons creatieve team is dan ook direct aan de slag gegaan met deze uitdagende opdracht.

Over GUTZ

GUTZ staat voor Gegevens Uitwisseling Tussen Zorgaanbieders. Deze uitwisseling vindt plaats tussen het Catharina ziekenhuis in Eindhoven, Máxima Medisch Centrum in Veldhoven en Eindhoven, Elkerliek ziekenhuis in Helmond en Deurne en het St. Anna ziekenhuis in Geldrop. Om snel hulp te kunnen bieden bij complexe en acute zorg is het noodzakelijk om snel hulp te kunnen bieden. Het snel en efficiënt kunnen uitwisselen van gegevens tussen zorgaanbieders staat daarbij centraal. Daarvoor wordt er gebruik gemaakt van een digitale verbinding met de naam GUTZ.

Over deze explanimation

Voor deze opdracht hebben we gekozen voor een 2D explanimation waarin we laten zien hoe de uitwisseling van gegevens tussen zorgaanbieders in Zuidoost-Brabant in zijn werk gaat. We wilden daarmee zeker over laten komen dat de patiënt te allen tijde de regie houdt over zijn of haar gegevens. We hebben gezorgd voor meer inzicht en begrip waardoor deze belangrijke processen soepel en snel kunnen blijven verlopen als dat gewenst is. Wil je zelf ook een animatievideo of explanimation laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Interesse in een eigen animatie of explanimation? Bekijk de mogelijkheden voor het laten maken van een animatie of explanimation.

iSlide

iSlide

Explanimation Solunar

Solunar

Explanimation SensUs (TU/e)

SensUs (TU/e)

Explanimation ABN Amro

ABN Amro

Explanimation AT Automation

AT Automation

Explanimation ONE Smart Control

ONE Smart Control

Explanimation Elkerliek-2D

Elkerliek Patientveiligheid

Explanimation RSB Cinemas

RSB Cinemas

Explanimation Projectservice

Projectservice

Explanimation Elkerliek GUTZ

GUTZ

Explanimation Ignition

Ignition

Explanimation Safety App

Safety App

Explanimation SPAR

SPAR

Explanimation SSNB

SSNB

Explanimation Frisse Blikken

Frisse Blikken

Explanimation Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Explanimation Peopleassist

Peopleassist

Explanimation Solar SoWise

Sowise

Explanimation Alert Key

Alert-key

Explanimation Elkerliek 2D-2

MijnElkerliek

Explanimation Vopak

Vopak

Bekijk hoe wij per project te werk gaan

© COPYRIGHT DONKER MEDIA