Menu

Explanimation Ignition

AT Automation heeft ons gevraagd om de werking van Ignition als ontwikkelingsomgeving duidelijk en helder weer te geven in een passende animatie. Het vrij complexe verhaal zou gereduceerd moeten worden naar een krachtige beschrijving waardoor geïnteresseerden meer affiniteit zouden krijgen met het product. Omdat we al meerdere animaties geleverd hebben aan AT Automation, wisten we direct in welke hoek we het moesten zoeken.

Over AT Automation

AT-Automation is al meer dan 16 jaar gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren van diverse productieprocessen. Daarbij maken ze gebruik van innovatieve ontwikkelingen welke de gebruikers zowel tijdseffici├źnt als kostenbesparing oplevert. Door het implementeren van Ignition kunnen klanten nu ook elk type database applicatie laten bouwen voor een scherp tarief. Verbinding en een naadloze integratie zijn daarbij de belangrijkste kenmerken. Deze dienstverlening van AT Automation kan toegepast worden voor kleinschalige oplossingen, maar ook als omvangrijke totaaloplossingen.

Over deze explanimation

Voor deze animatievideo hebben we gekozen voor een visueel aantrekkelijk maar duidelijke animatiestijl in 2D. Daarbij maken we gebruik van animaties en elementen welke naadloos aansluiten bij de huisstijl van AT Automation en de diensten die zij aanbieden. We wilden de kijker zowel informeren als enthousiasmeren voor het product. Een redelijk complex verhaal hebben we in deze animatievideo op een heldere en simpele manier uit kunnen leggen. Bekijk de mogelijkheden voor het laten maken van een animatie of explanimation.

iSlide

iSlide

Explanimation Solunar

Solunar

Explanimation SensUs (TU/e)

SensUs (TU/e)

Explanimation ABN Amro

ABN Amro

Explanimation AT Automation

AT Automation

Explanimation ONE Smart Control

ONE Smart Control

Explanimation Elkerliek-2D

Elkerliek Patientveiligheid

Explanimation RSB Cinemas

RSB Cinemas

Explanimation Projectservice

Projectservice

Explanimation Elkerliek GUTZ

GUTZ

Explanimation Ignition

Ignition

Explanimation Safety App

Safety App

Explanimation SPAR

SPAR

Explanimation SSNB

SSNB

Explanimation Frisse Blikken

Frisse Blikken

Explanimation Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Explanimation Peopleassist

Peopleassist

Explanimation Solar SoWise

Sowise

Explanimation Alert Key

Alert-key

Explanimation Elkerliek 2D-2

MijnElkerliek

Explanimation Vopak

Vopak

Bekijk hoe wij per project te werk gaan

© COPYRIGHT DONKER MEDIA