Menu

Explanimation ONE Smart Control

Voor ONE Smart Control was het van groot belang om de voordelen en meerwaarde van het product op vermakelijke wijze weer te kunnen geven. Na het plaatsen van de opdracht zijn we aan de slag gegaan met een op maat gemaakte explanimation. Daarin wilden we de kijker vooral informeren over de werking van de producten van ONE Smart Control.

Over ONE Smart Control

ONE Smart Control stemt woningtechnieken zoals verwarming, ventilatie, warmtepomp en zonnepanelen op elkaar af. Zo bieden ze één brein voor de gehele technische installatie in een woning of vastgoed pand. Daarbij maakt ONE Smart Control gebruik van de Powerline technologie. Deze communiceert over het reeds bestaande elektriciteitsnet zodat extra bekabeling overbodig is. De bestaande elektriciteitskabels kunnen daardoor ingezet worden als heuse communicatie snelwegen terwijl het systeem eenvoudig te bedienen én beheren is zonder dat daar een technicus voor nodig is.

Over deze explanimation

Ons team heeft in opdracht van Copaco een maatwerk animatie gemaakt voor ONE Smart Control. We hebben gekozen voor een explanimation als animatiestijl. We wilden de doelgroep en de kijker immers informeren over de meerwaarde en voordelen van slim wonen met ONE Smart Control. Nadat we de verhaallijn uiteen hadden gezet, hebben we de animatievideo volledig in de huisstijl van ONE Smart Control gemaakt. Dit zorgt er namelijk voor dat het product én het bedrijf herkenbaar is voor de consument. Heb je interesse in een eigen animatie of explanimation? Vraag ons dan naar de uitgebreide mogelijkheden.

iSlide

iSlide

Explanimation Solunar

Solunar

Explanimation SensUs (TU/e)

SensUs (TU/e)

Explanimation ABN Amro

ABN Amro

Explanimation AT Automation

AT Automation

Explanimation ONE Smart Control

ONE Smart Control

Explanimation Elkerliek-2D

Elkerliek Patientveiligheid

Explanimation RSB Cinemas

RSB Cinemas

Explanimation Projectservice

Projectservice

Explanimation Elkerliek GUTZ

GUTZ

Explanimation Ignition

Ignition

Explanimation Safety App

Safety App

Explanimation SPAR

SPAR

Explanimation SSNB

SSNB

Explanimation Frisse Blikken

Frisse Blikken

Explanimation Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Explanimation Peopleassist

Peopleassist

Explanimation Solar SoWise

Sowise

Explanimation Alert Key

Alert-key

Explanimation Elkerliek 2D-2

MijnElkerliek

Explanimation Vopak

Vopak

Bekijk hoe wij per project te werk gaan

© COPYRIGHT DONKER MEDIA