Menu

Explanimation SSNB

SSNB staat voor Stichting Sportservice Noord-Brabant. Zij zetten zich in als kennispartner waarin ze optreden als verbinder om de sport & bewegen infrastructuur binnen Brabant stabiel en doeltreffend te kunnen maken. Ze hebben ons gevraagd om een treffende animatie te creëren welke meer inzicht geeft over de werkwijze van SSNB.

SSNB

SSNB werkt aan een vitale samenleving en sterke verenigingen binnen de Provincie Brabant. Daarmee willen ze een bijdrage leveren aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen door zoveel mogelijk mensen aan te zetten om te sporten en te bewegen. Daarmee richten ze hun pijlen op gemeenten, verenigingen, onderwijs zorg & welzijn en het bedrijfsleven. Daarbij worden ze als onafhankelijke partij ingeschakeld om advies te kunnen geven in diverse projecten. Daarbij treedt SSNB tevens op als projectmanager of procesbegeleider.

Over deze explanimation

Voor deze animatie hebben we gekozen voor een heldere weergave waarin de complexiteit van de diensten op begrijpelijke wijze kon worden weergegeven. Dit hebben we gedaan door de huisstijl van SSNB door te voeren om extra herkenbaarheid te kunnen creëren bij de doelgroep. In combinatie met leuke visuele beelden hebben we ervoor gezorgd dat de aandacht van de kijker behouden bleef. Zo blijft de informatie over de dienstverlening beter onthouden. Wil je zelf ook een animatievideo of explanimation laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Interesse in een eigen animatie of explanimation? Bekijk de mogelijkheden voor het laten maken van een animatie of explanimation.

iSlide

iSlide

Explanimation Solunar

Solunar

Explanimation SensUs (TU/e)

SensUs (TU/e)

Explanimation ABN Amro

ABN Amro

Explanimation AT Automation

AT Automation

Explanimation ONE Smart Control

ONE Smart Control

Explanimation Elkerliek-2D

Elkerliek Patientveiligheid

Explanimation RSB Cinemas

RSB Cinemas

Explanimation Projectservice

Projectservice

Explanimation Elkerliek GUTZ

GUTZ

Explanimation Ignition

Ignition

Explanimation Safety App

Safety App

Explanimation SPAR

SPAR

Explanimation SSNB

SSNB

Explanimation Frisse Blikken

Frisse Blikken

Explanimation Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Explanimation Peopleassist

Peopleassist

Explanimation Solar SoWise

Sowise

Explanimation Alert Key

Alert-key

Explanimation Elkerliek 2D-2

MijnElkerliek

Explanimation Vopak

Vopak

Bekijk hoe wij per project te werk gaan

© COPYRIGHT DONKER MEDIA