Menu

Explanimation Vopak

Vopak heeft ons benaderd om een maatwerk animatievideo te maken voor de dienstverlening die ze aanbieden. Vopak is een grote tankterminal operator welke zich specialiseert in de opslag en het transport van chemicaliën en olieproducten. Om te laten zien hoe deze processen nog efficiënter uitgevoerd kunnen worden, hebben we een duidelijke en doeltreffende explanimation gemaakt.

Over Vopak

Koninklijke Vopak is de grootste tankterminal operator wereldwijd. Ze verzekeren al meer dan 400 jaar een veilige opslag en behandeling van chemische stoffen. Hierbij kun je denken aan producten zoals olie en diverse soorten gassen. De terminals die Vopak bedient hebben strategische locaties langs de grootste handelsroutes. Toch nemen de processen tot opslag van gearriveerde chemicaliën veel tijd in beslag. Door het gebruik van o.a een tablet wil Vopak laten zien dat er in deze werkwijze veel tijdsefficiëntie te behalen is.

Over deze explanimation

We hebben gekozen voor een explanimation in 2D stijl. Zo laten we aan de hand van duidelijke voorbeelden uit de praktijk zien hoe het huidige logistieke proces in zijn werk gaat. Door alle handelingen en document overdrachten te laten zien aan de doelgroep, maken we duidelijk dat dit sneller en efficiënter kan. Dit doen we door het gebruik van tekstblokken en een teller welke laat zien hoeveel tijd er per handeling verloren gaat. Vervolgens laten we zien dat dit proces kan worden versneld door het gebruik van een tablet. Een duidelijke boodschap die de kijker informeert en aanzet tot actie. Interesse in een eigen animatie of explanimation? Bekijk de mogelijkheden voor het laten maken van een animatie of explanimation.

iSlide

iSlide

Explanimation Solunar

Solunar

Explanimation SensUs (TU/e)

SensUs (TU/e)

Explanimation ABN Amro

ABN Amro

Explanimation AT Automation

AT Automation

Explanimation ONE Smart Control

ONE Smart Control

Explanimation Elkerliek-2D

Elkerliek Patientveiligheid

Explanimation RSB Cinemas

RSB Cinemas

Explanimation Projectservice

Projectservice

Explanimation Elkerliek GUTZ

GUTZ

Explanimation Ignition

Ignition

Explanimation Safety App

Safety App

Explanimation SPAR

SPAR

Explanimation SSNB

SSNB

Explanimation Frisse Blikken

Frisse Blikken

Explanimation Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Explanimation Peopleassist

Peopleassist

Explanimation Solar SoWise

Sowise

Explanimation Alert Key

Alert-key

Explanimation Elkerliek 2D-2

MijnElkerliek

Explanimation Vopak

Vopak

Bekijk hoe wij per project te werk gaan

© COPYRIGHT DONKER MEDIA