Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Motion graphics studio

Wat doet een motion graphics studio?

Zoals de Nederlandse vertaling van het woord eigenlijk al zegt, zijn motion graphics bewegende beelden. Een motion graphics studio, zoals Donker Media in Eindhoven, animeert deze elektronische beelden en combineert ze met stukken audio, zoals een voice-over en muziek. Het resultaat is een geanimeerde video, die kan worden toegepast om bijvoorbeeld reclame te maken voor je bedrijf. Deze video’s kun je vervolgens gemakkelijk delen op social media om je boodschap op een heldere wijze over te brengen aan de consument.

Motion graphics studio Donker Media

Donker Media is een motion graphics studio met een vestiging in Eindhoven. Het bedrijf heeft al jarenlange ervaring met het uitschrijven van scenario’s, het opstellen van scripts en het uitwerken van op maat gemaakte video’s met behulp van animatiebeelden en geluid. Het team gaat hierbij professioneel te werk om zo je animatie te laten maken. Elk project wordt gezien als een nieuwe uitdaging om de boodschap van het bedrijf zo goed mogelijk in de huisstijl te kunnen overbrengen. Voor een op maat gemaakte motion graphics video, zit je dus altijd goed bij Donker Media.

Offerte aanvragen bij de motion graphics studio

Als je zelf een motion graphics video wilt hebben om op een frisse manier reclame te maken voor jouw bedrijf, kun je contact opnemen met studio Donker Media. Tijdens een eerste gesprek gaan we met je om tafel om alle mogelijkheden en jouw ideeën over de video te bespreken. Deze kunnen wij vervolgens uitwerken tot een resultaat waar zowel jij als wij trots op kunnen zijn. Voor voorbeeld animaties die wij zoal hebben gemaakt voor andere bedrijven, neem je een kijkje op onze site. Ben je bereid om met ons in zee te gaan? Vul dan het contactformulier in en vraag een offerte aan. Zo krijg je precies een idee van de prijs en de duur van het project.

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben animaties gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je motion graphics

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte