Menu
Header afbeelding

Reviews

iSlide Interactive Waterslides

Bij iSlide hebben we de samenwerking met Donker Media ervaren als bijzonder prettig en succesvol. Donker Media is erg betrokken en ze gingen net zolang door totdat het eindresultaat helemaal perfect naar onze wensen was. We waren redelijk veeleisend, omdat het filmpje voor ons op belangrijke beurzen zou worden vertoond, maar het resultaat was fantastisch. We kregen er zelfs complimenten van Art Directors van Disney over en uiteindelijk heeft iSlide mede daardoor, hen ook als klant kunnen binnenhalen. We zouden Donker Media zeker van harte aanbevelen!

Steffen Molenwijk – Directeur Marketing

AT Automation

In de samenwerking met Erik van Donker Media zijn creativiteit, correctheid en samenwerking de rode draad. We hebben door Erik een aantal animaties laten maken om onze diensten eenvoudiger in beeld te brengen. In het proces hebben we veel contact gehad met Erik en heeft hij ervoor gezorgd dat we aan het einde van de rit een sterke marketingtool in handen hebben gekregen. Ik ben bijzonder onder de indruk van de manier waarop Erik dit proces heeft geleid.

Pepijn Litjens – Operationeel directeur

Solunar

Wij zijn super tevreden, Donker Media heeft ons veel minder tijd gekost en de verwachting die vooraf geschetst was, is waargemaakt en daar zijn wij heel blij mee. We gaan zeker nog zaken doen!

Hamid Norani – Algemeen directeur

IJmond geboortezorg

Samenwerken met Donker Media was heel prettig. Snelle reactie, goed luisteren naar de wensen die we hadden (en die wijzigden nog weleens tussendoor ☺), goed advies en een fantastisch eindresultaat. Ik kan Donker Media zeker aanbevelen!

Ellen Jongkind – Communicatiemanager

Elkerliek ziekenhuis

We zijn zeer tevreden over de animaties die we samen met Donker Media hebben gemaakt. Zowel over het proces als het resultaat. Er is goed meegedacht over het script en het storyboard om de animatie aan te laten sluiten bij doelgroep. Planningen werden, zo nodig, tijdig bijgestuurd en er werd duidelijk gecommuniceerd. Al met al een prima samenwerking!

Janneke Heesakkers-van Loon - Voormalig communicatieadviseur

Onyx Online Learning

Fijn samenwerken met Erik. We waren echt onder de indruk van de animatiefilm die hij voor Onyx Online Learning gemaakt heeft. Hij verdient onze oprechte aanbeveling.

Marjan Van den Hende – Creative Communicator

Snel Media Producties

Donker Media is echt een aanrader voor wie animatie wilt inzetten! Ik heb diverse opdrachten bij Erik neergelegd. Graag wil ik professionele animaties en dat is elke keer weer gelukt! Erik is deskundig, fijn om mee te werken, te sparren en zeer inspirerend! Mijn verwachtingen zijn absoluut overtroffen! Op naar de volgende opdracht!

Jacco Snel – Videoproducent

Newco Europe BV

Nadat we met een aantal aanbieders hadden gesproken, kozen we uiteindelijk voor Donker Media. De tijdsdruk was inmiddels flink toegenomen, maar dat schrok Erik niet af om de uitdaging toch aan te nemen. Het bleek een goede keuze want de samenwerking met Erik verliep boven verwachting: van een heldere offerte en duidelijke toelichting naar een script dat de basis zou vormen. Vervolgens werd het storyboard uitgewerkt en ontvingen we prachtige illustraties. En tussendoor was steeds tijd om aanpassingen te doen. De animatie bracht het geheel tot leven. En omdat deze direct al zo goed was, was er nog tijd over om het geheel te perfectioneren. Zo hoefden we geen genoegen te nemen met gewoon goed maar was het eindresultaat echt geweldig!

Renate Remie – Communications Professional

Projectservice

Wij hebben voor onze video gekozen voor Donker Media, waar we nog steeds blij mee zijn. Wij hadden op zeer korte termijn een video nodig, door een goede samenwerking waarbij Donker Media de lead had is dit tot stand gekomen. We werden elke keer tijdig geïnformeerd over keuzes die we moesten maken en kregen daarbij meteen passende opties. We zijn zeer tevreden met het resultaat!

Gert Flietstra – Projectmanager
© COPYRIGHT DONKER MEDIA