Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Uitleg video laten maken

Korte uitleg video laten maken

Door een video te laten maken over je bedrijf, een evenement of een bepaalde actie, kun je je boodschap veel beter op de klanten of werknemers overbrengen dan wanneer je andere communicatiemiddelen zoals afbeeldingen of tekst zou gebruiken. Dit komt omdat met een pakkende animatievideo je verhaal echt tot leven komt, waardoor de kijker wordt geprikkeld. Hierdoor voelt hij of zij zich betrokken en gemotiveerd en zal hij of zij sneller worden aangezet tot het ondernemen van een actie. We geven je een korte uitleg over hoe een video laten maken precies in zijn werk gaat.

Uitleg video laten maken bij Donker Media

Een korte uitleg over een video laten maken bij Donker Media: wij zijn een animatie bedrijf gevestigd in Eindhoven, dat jou en je bedrijf graag verder helpt bij het maken van een animatie die precies aansluit bij het bedrijf en de boodschap die je wilt overbrengen. Vóórdat we aan de slag gaan, bespreken we eerst samen met jou wat er precies in de video moet komen en in welke stijl dit zal gaan gebeuren. Vervolgens stellen we een script samen en maken we een storyboard, waarin je verhaal langzaam maar zeker tot leven komt. Nu gaan we deze beelden animeren, voegen we een voice-over toe en plakken we er geluidseffecten onder. Nu is jouw persoonlijke video helemaal af en klaar voor gebruik!

Persoonlijke uitleg video laten maken

Ben je geïnteresseerd in een video voor jouw bedrijf en wil je graag een persoonlijke uitleg video laten maken? Neem dan contact op met Donker Media voor een afspraak, waarin we jou persoonlijke adviezen en uitleg over onze werkwijze kunnen verschaffen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en zal je tijdens het proces dus niet voor verrassingen komen te staan.

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben uitleg videos gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je uitleg video

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte