Een explanimation op je homepage heeft voordelen

Een explanimation op je homepage heeft voordelen

Donker Media is expert op het gebied van de productie van explanimations. Dit zijn korte animatie video’s die je kunt gebruiken om een lastig verhaal helder en duidelijk over te brengen. Explanimations zijn aan een opmars bezig, want ze hebben eigenlijk alleen maar voordelen, vooral ten opzichte van geschreven tekst.

Betere SEO

Met een explanimation op je homepage zorg je dat mensen langer op je site blijven. Google ziet dit en concludeert dat jouw site de moeite van het bezoeken waard is. Daardoor scoor je hoger in de zoekresultaten. En hoe hoger je in de zoekresultaten staat, hoe meer bezoekers je krijgt.

Meer omzet

Hogere bezoekerscijfers op je website zijn leuk, maar uiteindelijk moet de schoorsteen roken. Explanimations dragen ook hieraan bij, want uit onderzoek van Comscore komt naar voren dat bezoekers door een video 64% vaker tot aankoop van een product of dienst via die site overgaan. Een explanimation zorgt dus niet alleen voor meer bezoekers, het verhoogt ook nog eens het percentage van bezoekers dat converteert naar sales.

Eigentijds

Met een explanimation op je homepage laat je zien dat je modern en bij de tijd bent. Dit is een belangrijk signaal naar (toekomstige) klanten. Want wie wil er tegenwoordig nog in zee met een organisatie waarvan de gloriedagen achter ons liggen? Modern is sexy. Explanimations zijn modern.

Twijfel dus niet langer en neem vandaag nog contact op met een animatie studio die gespecialiseerd is in explanimations. Bijvoorbeeld Donker Media, uit Eindhoven. Dit animatie bureau werkt met een vast team van getrainde communicatie professionals en animatoren met passie voor hun vak. Donker Media helpt je graag op weg met een mooie animatie video, die aansluit op jouw bedrijfsdoelen.