Case Studies

iSlide

iSlide is specialist in het maken van special effects voor waterglijbanen. iSlide maakt van elke waterglijbaan een interactief computerspel en multimedia attractie, waardoor kinderen hun ervaring ook eenvoudig kunnen delen via social media. Wij mochten een animatie voor ze maken. Bekijk hier hoe we stap voor stap een animatie voor ze hebben ontwikkeld.

img
img

ABN Amro

In opdracht van Frisse Blikken mochten wij een animatie voor ABN Amro maken. In de animatie vertellen we over het gebruik van agile en het gebruik ervan over meerdere agile teams. Lees hier meer over onze werkwijze en hoe we stap voor stap het productieproces doorliepen voor de ABN Amro animatie.

AT Automation

AT Automation is gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen. Met Ignition by Inductive Automation maken zij gebruik van een krachtige geïntegreerde ontwikkelingsomgeving waarbij alles aanwezig is om vrijwel iedere industriële applicatie te creëren. SCADA, MES, IIdD en vele anderen. Alles op één platform, voor een vaste, betaalbare prijs. Bekijk hier hoe we voor dit project stap voor stap te werk zijn gegaan.

img
img

ONE Smart Control

ONE Smart Control is een innovatieve oplossing om je huis slim te maken. ONE Smart Control stemt technieken als verwarming, warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen op elkaar af. ONE Smart Control verbindt alle elektrische apparaten in je huis via de bestaande stroomleidingen en een app waardoor het huis tot één netwerk verenigd wordt. Bekijk hier hoe we dit project stap voor stap invulden.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

We nemen binnen één werkdag contact met je op.