Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

2D animatie

Een 2D animatie laten maken

Heb je er wel eens over gedacht om je reclameboodschap te laten verpakken in een 2D animatie? Als je op een gemiddelde dag eens kijkt naar de reclameboodschappen die op je af worden gevuurd, dan zie je dat het juist 2D animatie filmpjes zijn die het meest blijven hangen. Het gaat er dan natuurlijk wel om of deze 2D animatiefilms goed zijn gemaakt en er professioneel uitzien. Voor een mooie, memorabele animatie in 2D neem je contact op met animatie studio Donker Media. Wij hebben veel ervaring met de productie van animatiefilmpjes die in je hoofd blijven zitten. Het maakt daarbij niet uit hoe complex je boodschap is. Wij weten hem zo te verpakken dat mensen het er over gaan hebben.

Meer info over 2D animatie

Als je aan 2D animatie filmpjes denkt, dan denk je misschien aan de filmpjes die speciaal voor kinderen worden gemaakt en waar ze een groot deel van hun dag mee doorbrengen. Je moet echter weten dat alle mensen, ook volwassenen, door 2D animatiefilms getriggered worden. Zeker als je deze hebt laten maken door de experts van Donker Media is een Animatie in 2D de perfecte manier om op te vallen. Op onze website vind je een aantal voorbeelden van filmpjes die wij voor andere bedrijven hebben gemaakt. We raden je aan deze eens te bekijken en te ondergaan hoe effectief de verschillende verhalen in deze korte filmpjes verteld worden. Mensen hebben geen tijd om lange verhalen aan te horen. Met een animatiefilmpje van Donker Media is dat ook helemaal niet nodig.

Neem contact op met Donker Media voor meer informatie

Als je een vrijblijvende afspraak met ons wil maken om de mogelijkheden van een 2D animatie, 3D animatie of whiteboard animatie te bespreken, dan neem je hierover gewoon contact met ons op. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen als je meer wil weten, of als je een offerte aan wil vragen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben animaties gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je 2D animatie

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte