×
personages maken illustraties voor animaties

Infographic bureau Donker Media

Als ondernemer laat je liever niets aan het toeval over. Infographic bureau Donker Media begrijpt dat als geen ander. Door onze ruime ervaring en specialisme, weten we altijd een infographic te creëren die aan jouw wensen voldoet. Effectief, krachtig én helder. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of het gaat om complexe informatie voor online of offline gebruik. Een maatwerk eindresultaat dat zijn doel bereikt is voor ons van belang. Daarom voorzien we je van de nodige expertise ook van een persoonlijke service. Zo kunnen we jouw wensen én die van jouw doelgroep perfect vertalen naar een effectieve infographic.

Veelgestelde vragen

 • 1 Wat is een infographic?

  Een infographic is een visual die vooral gebruik maakt van schematische afbeeldingen. Hierbij kun je denken aan grafieken, kolommen of andere plaatjes. Ze worden ondersteunt met minimale tekst. Een infographic maakt dus geen gebruik van lange zinnen, maar haalt zijn kracht uit korte woorden die de boodschap uitstekend samen kunnen vatten. Een goede infographic bevat geen overbodige elementen. Op deze manier blijft de aandacht op het plaatje gericht waardoor de boodschap beter onthouden blijft. Ons brein is nou eenmaal visueel ingesteld en daar maakt een infographic gebruik van. Een dergelijke animatie kun je inzetten als je complexe informatie op een heldere manier wilt laten weergeven. Het doel van een dienst, een product of een merk wordt zo in één oogopslag duidelijk.

 • 2 Wanneer een infographic?
 • 3 Wat is het doel van een infographic?
 • 4 Wat maakt een infographic effectief?
 • 5 Wat zijn de kosten van een infographic?
 • 6 Wat is de gemiddelde doorlooptijd?
 • 7 Waarom een infographic laten maken?
 • 8 Welke gegevens hebben jullie nodig?
 • 9 Waarom kiezen voor Donker Media voor mijn infographic?

Bekijk ons werk:
Animatiefilmpjes

Misschien wil je zien hoe we een animatie maken op basis van jouw input. Dat kan aan de hand van de animaties die we voor andere klanten maakten, zoals KPN, DHL, ABN en Ziggo.

We zijn trots op de explanimations, animaties en animatievideos die we maakten. Bekijk ons portfolio en doe inspiratie op met de stijlen, scripts, boodschappen en andere elementen die je graag terug wilt zien in jouw video. Of vertel ons gericht waar je naar op zoek bent. Dan gaan we daarmee aan de slag voor een volledig unieke animatie die precies past bij wat jij jouw doelgroep wilt vertellen.

Infographic Laten Maken

Wil je een infographic laten maken? Dat is waar we goed in zijn. Wij hebben de ervaring, werken volgens een duidelijk stappenplan en blijven steeds met je in gesprek. Zo wordt het maken van een infographic een fijne samenwerking, waarbij je steeds een vinger aan de pols kunt houden. Wij ontwerpen wat jij kunt bedenken. Of wat je niet kunt bedenken, door je te helpen inspiratie en ideeën op te doen.

Dus ben je benieuwd hoe we jouw verhaal zouden vertellen in een animatie? Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte. Of stel ons je vragen, dan leggen we je graag uit hoe we voor jou een animatiefilmpje of infographic kunnen maken.

vliegende personages met jetpack

Infographic Laten Maken

Met een infographic van Donker Media is het mogelijk mensen in korte tijd
te informeren, aansporen of tot actie te overtuigen. Een infographic is makkelijk intern, via
social media of op een website te delen.

  Heb je een vraag?

  Wij reageren meestal binnen 1 werkdag op je bericht.