Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Explanimation

Explanimation bedrijf Donker Media

Je weet ongetwijfeld wat animatie is, maar weet je ook wat een explanimation is? Het is een combinatie van de woorden ‘explain’ en ‘animation’, met andere woorden een manier om met een animatie iets uit te leggen. Animatie is ook bij uitstek een manier om op simpele wijze iets ingewikkelds uit de doeken te doen. Zelfs de meest uitgebreide verhalen kunnen met behulp van goed gekozen, geanimeerde beelden in enkele minuten (of zelfs korter) verteld worden. Wil je een explanimation laten maken? Bijvoorbeeld om jouw product kernachtig aan je klanten uit te leggen? Neem dan contact op met animatiebedrijf Donker Media. Wij verstaan de kunst van het maken van een goede explanimation.

Explanimation laten maken

Bij Donker Media vind je een klein team experts die alles weten van animatie. We hebben de kennis en expertise die je nodig hebt om jouw product of dienst goed onder de aandacht te brengen. Dit is tegenwoordig ook hard nodig. Er zijn vele verschillende bedrijven die vechten om je aandacht en die hier allemaal alle middelen voor inzetten. Met een animatiefilmpje van Donker Media val je op in de grote massa. We hebben al vele andere bedrijven geholpen hun boodschap aan zoveel mogelijk mensen duidelijk te maken en we helpen jou hier graag ook bij!

Neem contact op met Donker Media

Op onze website vind je een portfolio met explanimations die we eerder voor andere bedrijven hebben gemaakt. Zo krijg je een goede indruk van onze kwaliteiten, maar ook van de veelzijdigheid van ons bedrijf. We kunnen je explanimation maken in verschillende animatievormen. Je kunt altijd even contact met ons opnemen als je meer wil weten over de verschillende soorten animatie die wij voor je kunnen verzorgen. Elders op onze website vind je hier ook meer informatie over.

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben explanimations gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je explanimation

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte