Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Animatiebureau

Animatiebureau Donker Media

Heb jij er wel eens over nagedacht om de boodschap van je bedrijf over te brengen in een animatiefilmpje? De mogelijkheden van een animatiefilm zijn eindeloos. In slechts een minuut breng je een boodschap over die blijft hangen, terwijl je dit met andere media veel minder snel bereikt. Met een animatiefilm verras je, informeer je of amuseer je mensen op een dusdanige manier, dat je boodschap veel beter blijft hangen. Zoek jij een animatiebureau dat dit voor jou waarmaakt? Neem dan vandaag nog contact op met animatie bureau Donker Media. Wij zijn een bureau voor animatie in Eindhoven, met vele jaren ervaring op het gebied van animaties die blijven hangen.

Animatie laten produceren door een animatie bureau

Het is belangrijk om je boodschap op een dusdanige manier te verpakken, dat mensen een blijvende indruk krijgen van je bedrijf. Als je met ons in zee gaat, dan werk je samen met een animatie bureau met mensen die weten hoe je dit moet bereiken. We gaan dan om te beginnen met je om de tafel zitten. We bekijken wat jouw wensen zijn en wat je met animatie laten maken wil bereiken. Wij geven je dan als animatiebureau onze idee├źn, aan de hand waarvan we een eerste opzet maken. Dit doen we door middel van een script, aan de hand waarvan je aangeeft of je denkt dat we op de juiste weg zitten. Is dit het geval, dan gaan we aan de slag met storyboard en illustraties, die we daarna voor je animeren. Hier komen dan nog een voice-over en geluidseffecten bij.

Meer weten over ons bureau voor animatie?

Wij denken dat een animatie bureau waar mensen werken die verstand van zaken hebben, je verder kunnen helpen met het uitdragen van de marketing boodschap van je bedrijf. We weten als geen ander hoe we dit voor elkaar krijgen. Op onze website vind je een aantal voorbeelden van animaties die we voor anderen hebben gemaakt. Je vindt hier ook een contactformulier, aan de hand waarvan je meer informatie of een offerte aan kunt vragen.

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben animaties gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je animatie

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte