Blog

Uitleganimaties voor E-commerce

Uitleganimaties voor E-commerce

De online markt groeit ontzettend snel. In 2017 wordt bijvoorbeeld ongeveer 10% van de aankopen online gedaan! Dat betekent dat je de concurrentie alleen voor kunt blijven door online marketingopties ten volle te benutten.

Lees meer

Wat is de perfecte videolengte

Wat is de perfecte videolengte

Een animatie is een geweldige manier om meer aandacht te trekken voor het product dat je verkoopt. Je houdt die aandacht echter niet voor eeuwig vast! Omdat kijkers snel afhaken, is het van belang dat je de video zo beknopt mogelijk houdt. Maar wat is de juiste lengte in welke omstandigheden?

Lees meer

Hoe krijgt jouw video zoveel mogelijk kijkers

Hoe krijgt jouw video zoveel mogelijk kijkers?

Online video’s zijn dé manier om je marketingcampagne helemaal af te maken. Ze zorgen voor meer bekendheid, meer conversie en meer verkoop. Er is maar één voorwaarde: mensen moeten je uitlegvideo natuurlijk wel onder ogen krijgen om er iets mee te doen.

Lees meer

De inhoud van een animatie

De inhoud van een animatie

Natuurlijk is het belangrijk dat een video er interessant en professioneel uitziet. Uiteindelijk is het echter de inhoud die van kijkers klanten moet maken! Maar wat zijn nu de inhoudelijke elementen die in geen enkele animatie mogen ontbreken?

Lees meer

Een explanimation publiceren

Een explanimation publiceren

Heb je een explanimation gemaakt waarin je service of product aangeprezen wordt? Fantastisch! Nu is het zaak om die video ook onder de aandacht van potentiële klanten te brengen.

Lees meer

animaties op landingspagina's

Animaties in meerdere talen

Veel bedrijven werken met klanten uit verschillende landen. Dat betekent dat alle communicatie – inclusief die in uitlegvideo’s – soms in verschillende talen gevoerd moet worden. Hoe doe je dit?

Lees meer

animaties op landingspagina's

Animaties op landingspagina’s

Een landingspagina bevat alle informatie over een product of dienst die potentiële klanten nodig hebben. Een uitlegvideo kan daar een sterke toegevoegde waarde hebben!

Lees meer

Uitlegvideos op social media

Uitlegvideos op social media

Sociale media vormen een ideaal kanaal om videos op te verspreiden. Dat wil echter niet zeggen dat iedere post automatisch de gewenste resultaten behaalt.

Lees meer

Waar voldoet een professionele voice-over aan?

Waar voldoet een professionele voice-over aan?

Wanneer je een animatievideo maakt, is de voice-over van groot belang: de stem die de tekst bij de video inspreekt.

Lees meer

10 tips voor het maken van een animatiefilm

10 tips voor het maken van een animatiefilm

Een animatiefilm kan een ideale manier zijn om je boodschap over te brengen – maar dan moet hij wel aansluiten bij je doelen! Met de volgende tien tips weet je zeker dat jouw promotiefilm de plank niet volledig misslaat.

Lees meer

2D, 3D of whiteboard animatie

2D, 3D of Whiteboard Animatie?

Wanneer je een beetje bekend met animatie dan heb je van de bovenste drie vormen weleens gehoord, en zo niet dan heb je dat nu wel.

Lees meer

geschiedenis van de animatie

Geschiedenis van animatie

Tegenwoordig is animatie niet meer weg te denken uit ons leven, maar dit was lang niet altijd zo. Animatie heeft interessante geschiedenis achter de rug gehad om op het niveau te komen waar het nu zit.

Lees meer

animatie studio donker media

Animatie studio Donker Media

Animatie studio Donker Media is in 2017 opgericht in Eindhoven. Vanuit het Klokgebouw ontwikkelen wij animatie video’s die in korte tijd een concept, product of dienst uitleggen. Donker Media is opgericht door Erik Donker...

Lees meer

animatie video laten maken

Animatie video laten maken

Het Nederlandse woord “animatie” komt van het Latijnse woord voor levenskracht of ziel, het woord “video” betekent “ik zie” in het Latijn, dus uiteindelijk betekent “animatievideo” niets minder dan: “Ik zie iets dat leeft!”

Lees meer

Adresgegevens

Klokgebouw 273
5617 AC Eindhoven
040 744 02 52

contact@donkermedia.nl
donkermedia.nl
KvK 52414124

Locatie Eindhoven

locatie donker media