Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Uitleganimatie

Uitleganimaties van Donker Media

Je hebt iets uit te leggen en wil dit op effectieve wijze laten doen? Je kunt er dan voor kiezen om een uitleganimatie te laten maken. De manier met de beste resultaten is de zogeheten uitleganimatie. Dit is een filmpje waarin door middel van heldere tekeningen, geanimeerd en wel, duidelijk wordt uitgelegd wat ergens de bedoeling van is. Donker Media is een studio die graag met je samenwerkt om alle uitleg zo helder mogelijk over te laten komen. Een uitleganimatie laten maken bij ons is een proces waarin we samen met jou bekijken wat jouw boodschap is, en hoe we die boodschap zo duidelijk mogelijk overbrengen.

Een uitleganimatie laten maken

Wil jij een uitleganimatie laten maken? Neem dan contact op met Donker Media. Wij zijn een klein team in Eindhoven, dat voor je de uitleganimatie maakt die geheel effectief is. Het maakt daarbij helemaal niet uit of je een simpel verhaal te vertellen hebt, of een ingewikkeld verhaal. Wij brengen dit terug tot de belangrijke punten en dan animeren wij dit voor je. Een uitleganimatie laten maken is iets dat je altijd samen met ons doet. Aan de hand van je wensen gaan we eerst een script maken. We maken illustraties die hierbij passen en nemen een professionele voice-over op. De volgende stap is dat we de illustraties animeren, waarna we dan nog geluidseffecten toevoegen. Bekijk ook ons stappenplan voor meer informatie over het proces.

Meer weten over uitleganimaties?

Neem contact op met Donker Media om meer te weten te komen over uitleganimaties en de manier waarop we deze voor jou kunnen maken. Je kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Hier kun je bijvoorbeeld ook een offerte aanvragen, die we jou zo snel mogelijk toesturen. Ook voor al je andere vragen kun je via dit formulier bij ons terecht.

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben uitleg animaties gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je uitleganimatie

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte