Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Animatiebedrijf

Wat doet een animatie bedrijf?

Een animatiebedrijf is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van animaties. Omdat klanten vaak niet de moeite willen nemen om lappen tekst door te lezen, kun je je boodschap vaak beter overbrengen met behulp van een animatie video. Een animatie bedrijf gaat hiervoor met je in gesprek om te bepalen wat je precies in je film wilt hebben, en creëert vervolgens een korte video waarmee je je reclameboodschap, uitleg of visitekaartje voor je bedrijf op een frisse en creatieve wijze kunt overbrengen.

Animatie laten maken bij een animatiebedrijf

Of je nu graag reclame wilt maken voor je bedrijf, een bepaalde actie onder ogen wilt brengen of interne uitleg aan medewerkers op een heldere wijze wilt overbrengen; bij animatie bedrijf Donker Media kun je altijd terecht om voor jouw op maat gemaakte animatie video’s te laten maken. Wij gaan graag met je in gesprek, om zo een script op te stellen waaruit een perfect afgewerkte animatie video kan ontstaan. Frisse animaties in 2d of 3d, een voice-over, muziek en geluidseffecten; het is allemaal in jouw video inbegrepen, zodat mensen graag naar jouw videoboodschap kijken!

Maak een afspraak met ons animatiebedrijf

Ben je geïnteresseerd in het laten maken van jouw eigen op maat gemaakte animatie video bij een animatiebedrijf? Neem dan contact op met Donker Media voor een persoonlijke afspraak om te overleggen over jouw video, of voor een offerte met meer informatie over de prijs van het project en de werkwijze van het bedrijf. Wanneer je benieuwd bent hoe video’s van ons animatie bedrijf er precies uit komen te zien, kun je een kijkje nemen bij de pagina met voorbeelden op onze website. Hier kun je een beeld krijgen van onze manier van werken en de resultaten die al voor andere bedrijven zijn geproduceerd. Eén ding is zeker: bij Donker Media is jouw project in goede handen.

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben animaties gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je animatie

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte