iSlide

Ons stappenplan

1 Script

iSlide is dé specialist op het gebied van interactieve glijbaan special effects. Met de vraag of ons team een pakkende animatievideo kon maken, zijn we rond de tafel gaan zitten voor het script. iSlide wilde een visueel aantrekkelijke animatie, maar tegelijkertijd moesten ook hun diensten in de spotlight worden gezet. Na een wervelend gesprek waarbij ideeën en suggesties elkaar in rap tempo opvolgde, kreeg het script vorm en bevatte deze alle belangrijke elementen waarmee iSlide zich onderscheidt.

img
img

2 Verhaallijn

Nadat het script zorgvuldig was samengesteld, konden we aan de slag met de verhaallijn. Waar beginnen we mee? En welke scènes zijn passend voor iSlide? Voor deze animatievideo hebben we gekozen voor een beeldende verhaallijn in combinatie met scènes die uitleg geven over het product. Door de juiste scènes te bedenken konden deze vervolgens netjes achter elkaar worden gezet. De verhaallijn vond daardoor een perfecte aansluiting met ons script.

3 Storyboard

icon
icon
icon

4 Illustraties

icon
icon
icon
icon
icon
icon

5 Animatie

Juist voor een specialist in interactieve glijbaan special effects is beweging van groot belang. We hebben in de animatievideo voor iSlide dan ook gekozen voor veel beweging. Van lichtknopjes tot water, en van glijdende figuren tot aan het weergeven van videoprojectie. Ook de dwarsdoorsnede van de glijbaan werd voorzien van beweging. De special effects van iSlide brachten we zo nog meer tot leven. Figuren kregen hun eigen taak zodat de uitgevoerde handelingen nog beter in beeld konden worden gebracht.

6 Geluidseffecten

Een animatievideo is pas klaar om gedeeld te worden met de wereld als deze voorzien is van de juiste geluidseffecten. Bij de video van iSlide hebben we gekozen voor een enthousiaste maar warm klinkende voice-over. Ook de special effects zijn voorzien realistische geluiden op het juiste moment. Een brullende dinosaurus, e-mails die verzonden worden en water dat zich van de glijbaan stort. Zo wordt de kijker getrakteerd op een echte beleving waardoor de affiniteit met het product nog groter wordt. Met deze video heeft iSlide een animatie in handen welke gedeeld moet worden met de wereld.

img

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Bekijk hoe wij per
project te werk gaan