Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Animatie laten maken

Een animatie laten maken door een animatiebedrijf

Schakel vandaag nog Donker Media in Eindhoven in als je op zoek bent naar een originele marketing manier om reclame te maken voor je bedrijf. Tegenwoordig is het niet eenvoudig om je boodschap op een originele manier voor het voetlicht te brengen, zodat de mensen die je reclame zien deze ook zullen onthouden. Je moet hiervoor echt van goede huize komen, daar kan Donker Media je bij helpen. Wij werken met een klein team van animatoren die altijd precies die insteek voor je vinden die mensen onthouden. Een animatie laten maken door animatie studio Donker Media is dan ook een perfecte manier om echt indruk te maken!

Animaties laten maken

Donker Media heeft expertise op verschillende gebieden. Denk bijvoorbeeld aan een animatiefilm in traditioneel 2D. De oudste manier van animatie, maar nog steeds zeer populair en modern. Donker Media maakt ook een mooie 3D animatiefilm voor je. Deze vorm van animatie is momenteel zeer populair en dat is begrijpelijk ook. Donker Media kan prachtige dingen voor je maken met deze vorm van animatie. Tot slot kun je bij ons ook een whiteboard animatie laten maken. Bij deze animatiesoort zie je een hand de tekening maken. Dit is een manier van animaties maken die vooral gebruikt wordt voor animaties waarin iets wordt uitgelegd. Sowieso is een uitleganimatie misschien wel de beste manier om een filmpje te maken waarin een complex verhaal wordt teruggebracht tot een minuut die iedereen bijblijft.

Door Donker Media een animatie laten maken

Als je meer wil weten over onze manier van animaties maken en onze animatie studio, neem dan gewoon even contact met ons op. We vertellen je graag wat we allemaal voor je kunnen betekenen. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek gaan we even met je brainstormen om leuke ideeën op tafel te leggen. Wij gaan hiermee aan de slag en maken de animatie voor je waar je potentiële klanten het nog lang over gaan hebben!

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben animaties gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je animatie

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte