Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Animatie laten maken

Animatie laten maken door een animatie bedrijf

Animatie laten maken? Je klanten worden blootgesteld aan een vloedgolf aan reclameprikkels. Elke dag krijgen ze tot wel 3000 reclame boodschappen te verwerken. Je zult dan ook een originele en opvallende manier moeten vinden om opgemerkt te worden, laat staan om ervoor te zorgen dat mensen je boodschap onthouden. Hoe zorg je er voor dat juist jouw boodschap blijft hangen? Je moet hiervoor echt van goede huize komen, daar kan animatie bedrijf Donker Media je bij helpen. Wij werken met een klein team van animatoren die altijd precies die insteek voor je vinden die mensen onthouden. Een animatie laten maken door animatie studio Donker Media is dan ook een perfecte manier om echt indruk te maken!

Animatie video's en infographics laten maken door Donker Media

Een animatie video is een korte video van ongeveer een minuut lang waarin je verhaal op korte, bondige en duidelijke wijze wordt uitgelegd. De voice-over geeft de uitleg, ondersteund door duidelijke en relevante afbeeldingen. Met een bijpassende infographic kun je vervolgens meer details geven. Gebruik een animatie video om je klant de belangrijkste voordelen van je product te laten zien, en een infographic voor de advanced features. Of leg de hoofdlijnen van een beleidsplan uit aan de hand van een animatievideo, waarna je een infographic deelt. Dit instrument kun je overal voor inzetten. Het is geschikt voor interne communicatie en externe communicatie, ter informatie of juist om te overtuigen. Donker Media is je graag behulpzaam bij het eenvoudig en begrijpelijk presenteren van een complex verhaal of presentatie.

Presentatie met animatie video

Een animatie video laten maken is een ideale manier om je boodschap onder de aandacht van een groot publiek te brengen. Geen powerpoint maar een leuke presentatie in de vorm van een animatie video is iets dat door mensen graag gedeeld wordt, vandaar ook dat we je de mogelijkheid willen geven om met een reclameboodschap te komen die aanslaat. Met een leuke animatie kun je daarnaast een lang, gecompliceerd verhaal heel eenvoudig comprimeren tot een filmpje van een minuut. Je kunt bij ons een animatie video laten maken in 2D of 3D, waarnaast wij ook nog bedreven zijn in het maken van whiteboard animaties. Als je meer wil weten over hoe je bij Donker Media een animatievideo kunt laten maken, dan nodigen we je uit om hier een keer vrijblijvend contact over op te nemen met ons.

Donker Media

Donker Media heeft expertise op verschillende gebieden. Denk bijvoorbeeld aan een animatie video in traditioneel 2D. De oudste manier van animatie, maar nog steeds zeer populair en modern. Of kies voor een animatiefilm in 3D. Ook daarin zijn de animatoren van Donker Media beschikbaar. 3D animaties zijn momenteel zeer populair. De reden laat zich raden: 3D ziet er gewoon enorm mooi uit. Donker Media kan ook met deze vorm van animatie prachtige dingen voor je maken. Of wil je liever iets anders? Je kunt bij ons ook een whiteboard animatie laten maken. Deze animatie video’s zijn de laatste jaren sterk in opkomst. Bij deze animatiesoort zie je een hand de tekening maken. De whiteboard animatie is een geweldige methode voor video’s waarin de kijker iets uitgelegd krijgt. Doordat de kijker tijdens het luisteren naar de uitleg ziet hoe de hand de relevante tekeningen toevoegt, wordt de aandacht volledig gefocust op het verhaal. Hierbij legt de kijker zelf een koppeling tussen beeld en geluid, waardoor het verhaal veel beter blijft hangen.

Animaties op maat

Bij animatie studio Donker Media werken gepassioneerde professionals. Voor ons is alleen de beste kwaliteit goed genoeg. Dan gaat het natuurlijk over hoe de uiteindelijke animatievideo eruit ziet, maar bij een animatie maken gaat voor ons kwaliteit verder dan alleen een gelikt filmpje. Wij streven ook naar een goede samenwerking en de best mogelijke vertaling van uw product naar een video. Niet alleen de vorm moet kloppen, ook (of vooral) de inhoud. Net zoals jij liefde en passie voor je product hebt, hebben wij liefde en passie voor het onze. En dat laat zich zien in onze inzet. Als je een topproduct hebt, verdient dit een topanimatie. Wij zorgen voor een mooie video, die past bij de kernwaarden van je bedrijf en product. Onze mensen hebben verstand van communicatie, marketing en van visualisatie en zetten hun talent graag in om jou nog mooier onder de aandacht te brengen. Daardoor kunnen we topkwaliteit bieden aan bedrijven in uiteenlopende sectoren.

Wat kost een animatie?

Wil je meer weten over animaties, de bijhorende prijs of kosten? Hoe je video kunt inzetten of hoe ze eigenlijk gemaakt worden? Of wil je meer weten over onze animatiestudio? Neem dan gewoon even contact met ons op en we bespreken de prijs en kosten. We vertellen je graag wat we allemaal voor je kunnen betekenen. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek gaan we even met je brainstormen om leuke ideeën op tafel te leggen. Wij gaan hiermee aan de slag en maken de animatie voor je waar je potentiële klanten het nog lang over gaan hebben!

Een complex verhaal eenvoudig uitgelegd

Een animatie laten maken is misschien wel de beste manier om iemand iets uit te leggen. Ooit geprobeerd om een complex verhaal aan iemand uit te leggen zonder visuele ondersteuning? Of het nu gaat om een nieuw product, een nieuw beleidsplan of zelfs iets simpels als een routebeschrijving. Op een gegeven moment wordt de hoeveelheid tekst teveel en haken mensen af. In een 1-op-1 gesprek kun je dan nog bijsturen om te zorgen dat je toehoorder begrijpt wat je probeert te vertellen. Maar wanneer je grote groepen mensen moet bereiken is dat geen optie. Dan kan je een animatiefilmpje of explanimation laten maken. Om een animatie te maken waarin een complex verhaal wordt teruggebracht tot een minuut die iedereen bijblijft.

Bij Donker Media een animatievideo laten maken

Bij Donker Media weten we hoe je een animatievideo maakt die aanslaat. Kijk maar eens op onze website bij de filmpjes die we eerder hebben gemaakt om een goede indruk te krijgen van de kwaliteit die we met onze filmpjes bereiken. We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. We bekijken dan samen even hoe we ervoor gaan zorgen dat straks iedereen het over jouw diensten of producten heeft!

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben animaties gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je animatie

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte