×

De kosten voor een animatie? Dit kost een animatie video in 2023

De kosten voor een animatie? Dit kost een animatie video in 2023

Animaties zijn niet meer weg te denken uit het marketinglandschap. Animaties verduidelijken, geven uitleg en overtuigen de kijker zonder lange lappen tekst. Beelden zeggen namelijk zo veel meer dan woorden en juist daarom zijn animaties een gewaardeerde en krachtige marketinguiting waar steeds meer bedrijven gebruik van maken. Maar je vraagt je wellicht af: wat zijn de kosten van het laten maken van een animatiefilm en wat kan je allemaal met een animatie?

Wat is een animatie?

Een animatie is een getekende film die het mogelijk maakt om met bewegend beeld een heldere boodschap over te brengen naar de kijker. Animaties geven uitleg, stimuleren bepaald gedrag of zetten aan tot conversie. Veruit de meeste animaties worden digitaal getekend en maken gebruik van herkenbare personages met een duidelijk uiterlijk.

Animaties kunnen volledig naar je eigen wens worden ontworpen en duren veelal tussen de 30 seconden en 90 seconden. Maar er zijn ook animaties van 10 minuten waarin bijvoorbeeld een veiligheidsinstructie wordt gegeven. De animatievideo kosten hangen samen met de lengte van de video maar daarover later meer.

Animatiefilm maken kosten

Over de kosten voor een animatiefilm kunnen we heel kort zijn. Die hangen volledig samen met de lengte van de animatiefilm. Daarnaast werken wij met een vaste prijs per animatie.

  • De animatievideo kosten zijn voor een animatie van 30 seconden 1925 euro ex BTW.
  • Wil je liever 60 seconden animatie? Dan zijn de kosten voor de animatie 2975 euro ex BTW.
  • Voor 90 seconden is de animatie laten maken prijs 3725 euro ex BTW.

Animatievideo kosten: dit krijgt je als je een animatie laat maken

Wanneer je een animatie, explanimation of uitleganimatie laat maken, kies je voor een van onze animatiefilm laten maken pakketten en betaal je een vaste prijs voor je animatie. Elke animatie is 100% maatwerk en wordt voorzien van geluidseffecten en muziek. Daarnaast past de animatie binnen de huisstijl van je onderneming, heb je altijd een vast contactpersoon en volgen we samen ons heldere stappenplan. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Heb je zelf het script geschreven? Dan kunnen we direct voor je aan de slag. Wil je liever het script laten schrijven door onze copywriters? Dan zijn de kosten 450 euro.

Animatie laten maken prijs per animatie betreft dus een vaste all-in prijs voor een professionele animatie op maat. Na afloop van ons traject heb je dan een animatie die je precies zo kan toepassen als jouw onderneming voor ogen had.

Kennismaken?

Wil je meer weten over kosten voor animaties of kennismaken met onze werkwijze? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op via contact@donkermedia.nl.