×

De kosten voor een animatie? Dit kost een animatie video in 2024

De kosten voor een animatie? Dit kost een animatie video in 2024

Animaties zijn niet meer weg te denken uit het marketinglandschap. Animaties verduidelijken, geven uitleg en overtuigen de kijker zonder lange lappen tekst. Beelden zeggen namelijk zo veel meer dan woorden en juist daarom zijn animaties een gewaardeerde en krachtige marketinguiting waar steeds meer bedrijven gebruik van maken. Maar je vraagt je wellicht af: wat zijn de kosten van het laten maken van een animatie video en wat kan je allemaal met een animatie?

Animatiefilm laten maken kosten

Over de kosten voor een animatiefilm kunnen we heel kort zijn. Die hangen volledig samen met de lengte van de animatiefilm. Daarnaast werken wij met een vaste prijs per animatie.

  • De animatievideo kosten zijn voor een animatie van 30 seconden 1850 euro ex BTW.
  • Wil je liever 60 seconden animatie? Dan zijn de kosten voor de animatie 2850 euro ex BTW.
  • Voor 90 seconden is de animatie laten maken prijs 3450 euro ex BTW.

Animatievideo kosten: dit krijgt je als je een animatie laat maken

Wanneer je een animatie laat maken, kies je voor een van onze animatiefilm laten maken pakketten en betaal je een vaste prijs voor je animatie. Elke animatie is 100% maatwerk en wordt voorzien van geluidseffecten en muziek. Daarnaast past de animatie binnen de huisstijl van je onderneming, heb je altijd een vast contactpersoon en volgen we samen ons heldere stappenplan. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Heb je zelf het script geschreven? Dan kunnen we direct voor je aan de slag. Wil je liever het script laten schrijven door onze copywriters? Dan zijn de kosten 450 euro.

Animatie laten maken prijs per animatie betreft dus een vaste all-in prijs voor een professionele animatie op maat. Na afloop van ons traject heb je dan een animatie die je precies zo kan toepassen als jouw onderneming voor ogen had.

Kennismaken?

Bij Donker Media, een gespecialiseerde animatiestudio, helpen we je graag om jouw verhaal tot leven te brengen met frisse en effectieve animaties. Of je nu wilt onderzoeken of animatie geschikt is voor jouw bedrijf of je al klaar bent om te beginnen met de productie, wij staan voor je klaar om je te adviseren over alle mogelijkheden. Wil je meer weten over kosten voor animaties of kennismaken met onze werkwijze? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op via contact@donkermedia.nl.

    Heb je een vraag?

    Wij reageren meestal binnen 1 werkdag op je bericht.