×

Hoe verstuur je een filmpje per mail met Wetransfer?

Je verstuurt eenvoudig filmpjes per mail door gebruik te maken van Wetransfer. WeTransfer is een makkelijk te gebruiken website om grote bestanden, zoals animatie filmpjes, te versturen. Het is helemaal gratis om bestanden tot 2GB te versturen. De animatie filmpjes die we bij Donker Media maken zijn over het algemeen te groot om via de mail te versturen. Daarom maken wij ook gebruik van Wetransfer.

Hier laten we zien hoe jij een filmpje naar iemand stuurt via de mail door gebruik te maken van WeTransfer.

1. Ga naar de WeTransfer-website
Open je Internet browser en ga naar de Wetransfer website (https://wetransfer.com/). Klik op “Upload bestanden” en kies het filmpje dat je wilt versturen.

2. Voeg ontvangers en een boodschap toe
Als je het bestand hebt gekozen, voeg dan de e-mailadressen van de ontvangers toe in het veld “Email naar“. Je kan ook een bericht en titel toevoegen. Dat hoeft niet, maar het is vaak handig om de ontvangers meer te vertellen over het bestand dat je stuurt.

3. Verzend het filmpje
Klik op “Versturen” om het filmpje te versturen. WeTransfer stuurt een bevestigingsmail naar jou en de ontvangers met een link om het filmpje te downloaden

4. Controleer of het goed is ontvangen
Als het filmpje is verstuurd, kun je controleren of de ontvangers het filmpje hebben gedownload. Je krijgt namelijk een bevestigingsmail op het moment dat de ontvanger het filmpje download.

Heb je een vraag?

Wij reageren meestal binnen 1 werkdag op je bericht.