Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

3D animatie

Vertel het met een 3D animatie

Een 3D animatie is een perfecte manier om je bedrijf op een leuke manier onder de aandacht te brengen. Met 3D animatiefilmpjes trek de aandacht van je potentiƫle klanten op een manier waarop dit met een meer traditionele manier van adverteren niet lukt. Kijk maar naar het succes van 3D animatiefilms in de bioscoop. Mensen zijn gek op deze manier van films maken en zullen zich ook aangetrokken worden om te blijven kijken als jouw reclameboodschap door middel van een Animatie in 3d wordt overgebracht. Donker Media is een studio waar op professionele wijze de leukste 3D animatie in Eindhoven wordt gemaakt. Wij helpen jou graag op een leuke en originele manier de aandacht te trekken.

3D animatie studio in Eindhoven

Donker Media is in Eindhoven gevestigd, waar vandaan we al voor heel wat verschillende bedrijven 3D animatiefilmpjes hebben gemaakt. Dit zijn de ideale filmpjes om als promotie te gebruiken. Met een grappige, originele of opvallende 3D animatie trek je op een leuke manier de aandacht van je publiek. Als dit filmpje dan ook nog eens goed gemaakt is, dan is de kans groot dat mensen het filmpje met elkaar gaan delen via social media. Mocht je filmpje viral gaan, dan zul je pas echt zien wat voor een impact je animatie in 3D heeft op mensen! We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

3D animatie voor je bedrijf

Op onze website vind je een contactformulier. Als je dit invult nemen we contact met je op en kunnen we vrijblijvend eens bekijken wat we voor je kunnen betekenen. Het is ook mogelijk om via dit formulier een vrijblijvende offerte aan te vragen. We bekijken dan hoeveel tijd en mankracht onze studio nodig heeft om jouw filmpje te maken en rekenen je een scherpe prijs voor. Neem ook gewoon even contact met ons op als je vragen hebt over promotie maken met 3D animatie 2D animatie of whiteboard animaties, of over Donker Media.

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben animaties gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je 3D animatie

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte