Menu

Animatie laten maken in Eindhoven

Animatie laten maken in Eindhoven

Animatie bedrijf Donker Media in Eindhoven is dé specialist in video animatie. Met een animatievideo of explanimation bereik je jouw doelgroep op effectieve wijze. Onze animaties vertalen jouw boodschap naar een heldere video. Ze zetten aan tot actie, informeren én overtuigen. Wil je een gecompliceerd verhaal duidelijk naar voren laten brengen? Vanuit het klokgebouw op Strijp-s in Eindhoven werken we aan allerlei maatwerk explanimations. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden. Wil je weten wat onze animatievideo’s voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan hier alvast wat voorbeelden van het creatieve team van animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven.

Animatie video voorbeelden

Animatiebedrijf op Strijp-S

Bij animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven weten we als geen andere hoe belangrijk maatwerk is voor jouw onderneming. Daarom hechten we binnen ons team veel waarde aan persoonlijk contact en op maat gemaakte oplossingen van hoge kwaliteit. Dit voeren we door gedurende het hele proces van jouw animatievideo. Ons team van experts garandeert dan ook altijd een animatie die de boodschap van jouw onderneming weerspiegelt. Herkenbaar maatwerk met een verhaal. Dat is waarom je kiest voor de specialisten van animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven.

Werkwijze

Script afbeelding

1. Concept naar script

In samenwerking met jou komt het script en het concept tot stand. Aan de hand van een persoonlijk gesprek willen we alles weten over de boodschap die je wilt laten vertellen door een animatievideo. Als dat helder is, definiëren we jouw doelgroep en doen we research naar de huisstijl van je onderneming. Hierop baseert het team van animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven het script én het concept.
Verhaallijn afbeelding

2. Script naar verhaallijn

Een goede animatievideo begint met het bepalen van de verhaallijn. Bij animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven doen we dit aan de hand van het script. Deze delen we op in verschillende scènes. Elk onderdeel krijgt vervolgens zijn eigen beschrijving voor wat betreft de vormgeving. Ook de illustratiestijl wordt in deze fase door animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven bepaald.
Storyboard afbeelding

3. Storyboard

In deze fase komt jouw animatievideo al een beetje tot leven. Elke scène bevat zijn eigen shots. Deze worden door onze specialisten gedetailleerd uitgetekend. Hoewel de video nu nog meer weg heeft van een stripverhaal, zegt het storyboard wel heel veel over het uiteindelijke eindresultaat van jouw animatievideo.
Illustratie afbeelding

4. Illustratie

In deze stap worden de uitgetekende shots geïllustreerd en verfijnd. Ze worden aangepast aan de doelgroep die we in het script hebben bepaald. De illustraties moeten de doelgroep aanspreken en aanzetten tot het ondernemen van actie. Het team van animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven weet daarbij altijd de juiste sfeer te bepalen.
Animatie afbeelding

5. Animatie

In deze fase komt jouw animatievideo tot leven. Beelden beginnen te bewegen, en een voice-over zorgt voor de juiste tone of voice van de tekst. Vervolgens worden de beelden tot in perfectie gemonteerd voor een vloeiend geheel.
Geluidseffecten afbeelding

6. Geluidseffecten

Het toevoegen van de geluidseffecten kondigt de oplevering van jouw animatievideo aan. In deze fase voorzien we specifieke acties of gebeurtenissen in de video van wat extra kracht. Dit kan een voorbij razende trein zijn, een toeterende auto of een rinkelende telefoon. Zodra het team van animatiebedrijf Donker Media op de “stopknop” drukt, is jouw animatievideo klaar voor gebruik. Jouw video is klaar om gedeeld te worden met de juiste doelgroep.

Waarom Donker Media Eindhoven?

Kiezen voor Donker Media betekent dat je waarde hecht aan maatwerk en kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast hebben we persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Het eindresultaat voldoet op deze manier dan ook altijd aan jouw specifieke wensen en eisen. Kiezen voor animatiebedrijf Donker Media in Eindhoven betekent ook dat je kiest voor ervaring, passie en creativiteit. We denken dan ook altijd met je mee als je dat wenst en voorzien je daarbij van waardevolle adviezen. Doordat we werken in een klein team kunnen wijzigingen en toevoegingen direct doorgevoerd worden. Maatwerk én kwaliteit. Dat is waarom je kiest voor een animatievideo van Donker Media in Eindhoven.

Wij helpen je graag

Er ging iets mis. Je bericht is niet verzonden
Vul alle velden in
Je bericht is verzonden.
We nemen binnen één werkdag contact met je op.
© COPYRIGHT DONKER MEDIA