Menu

Animatie laten maken in Tilburg

Animatie laten maken in Tilburg

Een animatie video laten maken in Tilburg laat je natuurlijk het liefst over aan een specialist. Gelukkig staan de experts van Donker Media daarin graag voor je klaar. Want, ook in Tilburg wil jij je als ondernemer natuurlijk kunnen onderscheiden van de concurrentie. Niet alleen in Noord-Brabant, maar ook ver daarbuiten. Een geanimeerde video is daarvoor een krachtig wapen. Zowel online als offline. De animaties van Donker Media zijn breed inzetbaar en worden altijd op maat gemaakt. Zo krijgt jouw dienst, merk of product eindelijk de aandacht die het verdiend. Een animatie laten maken in Tilburg kan bij Donker Media op veel manieren. Of je nu kiest voor een 2D, 3D of whiteboard animatie. Hoe complex, simpel of veelomvattend jouw verhaal ook is.

Animatie video voorbeelden

Video als marketing wapen

Een geanimeerde video is tegenwoordig niet meer weg te denken als marketing wapen. Niet alleen online, maar ook offline. Steeds meer ondernemers in Nederland én Tilburg kiezen voor de kracht van een animatievideo. Je kunt op deze manier jouw doelgroep exact laten bepalen én bereiken. Daarnaast is een geanimeerde video visueel aantrekkelijk waardoor de focus van de kijker behouden blijft. De boodschap die verteld wordt, wordt dus veel beter onthouden. Dat heeft weer een positief effect op jouw naamsbekendheid en klantenbinding. Ook het bereik draagt daaraan bij. Een animatie video van Donker Media is namelijk ook eenvoudig te delen via social media of te plaatsen op websites.

Maatwerk en samenwerking

Script afbeelding

1. Concept naar script

Als je als ondernemer een animatie laat maken in Tilburg, is het script de stap waarmee we beginnen. Deze fase bestaat uit het voeren van een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek stellen we je allerlei vragen. Over de boodschap die je wilt laten overbrengen, de kracht van jouw product en de kenmerken die jouw Tilburgse onderneming sterk maken. In deze stap onderzoeken we tevens de huisstijl van jouw bedrijf zodat we deze straks weer kunnen toepassen. Als we deze data duidelijk hebben is het script zo goed als afgerond.
Verhaallijn afbeelding

2. Script naar verhaallijn

In de verhaallijn werken we de boodschap van de video verder uit. Een animatie laten maken in Tilburg krijgt in deze fase eigenlijk zijn eerste vorm. We delen het script op in kleine stukken en beschrijven daarbij precies welke teksten en illustraties we in gedachten hebben. Zo ontstaat er een vloeiend verhaal waarmee we de volgende stappen kunnen gaan doorlopen. In deze fase is er natuurlijk nog van alles mogelijk.
Storyboard afbeelding

3. Storyboard

Het storyboard is weggelegd voor onze creatieve designers. Ze maken schetsen en shots van de scènes die bedacht zijn voor jouw animatie video. Het begint in deze stap een beetje te lijken op een stripverhaal. Hoewel de definitieve illustraties pas in de volgende fase bepaald worden, heb je al wel een idee hoe jouw animatie eruit komt te zien. Het storyboard is dan ook een belangrijke stap als je een animatie wilt laten maken in Tilburg.
Illustratie afbeelding

4. Illustratie

Illustratie staat helemaal in het teken van de verfijning. Eerst kiezen we de animatie die het beste aansluit bij jouw onderneming en doelgroep. In de vorige stappen hebben onze designers namelijk een aantal illustraties ontworpen. De plaatjes worden gedetailleerd en voorzien van de juiste tekst. Als je een animatie laat maken in Tilburg is dit de stap waarin we de hand kunnen leggen aan de laatste aanpassingen en wijzigingen. Daarom onderhouden we ook graag persoonlijk contact met je.
Animatie afbeelding

5. Animatie

Bij Donker Media bestaat de één na laatste stap van jouw video uit animatie. Dat betekent dat we de gewenste tekst laten inspreken door een voice-over die past bij de uitstraling van de video. Deze wordt op het juiste moment onder de juiste scène geplaatst. Ook figuren en elementen krijgen hun eigen specifieke bewegingen. Een fiets die voorbij komt of een vrachtwagen die achteruit ingeparkeerd wordt. Bewegingen brengen de animatie tot leven en zorgen ervoor dat de aandacht van de kijker langer vastgehouden wordt.
Geluidseffecten afbeelding

6. Geluidseffecten

Ook het toepassen van geluidseffecten is van groot belang. Dat geeft de scènes in de animatie nog meer kracht. Hierbij kun je denken aan schuivende elementen die in en uit beeld verschijnen, een deur die dichtslaat of een alarm dat afgaat. Bij Donker Media kunnen we vrijwel alle geluidseffecten creëren en toepassen. Zeker als je een animatie wilt laten maken in Tilburg is dat van groot belang. We naderen hiermee de slotfase van jouw video. Jouw animatie is helemaal klaar om zowel Tilburg én de rest van de (online) wereld te kunnen veroveren.

Waarom Donker Media Tilburg?

Of je nu in Tilburg zit of ergens anders in Nederland, we helpen je graag. Als Tilburgse ondernemer wil jij natuurlijk niets liever dan naamsbekendheid opbouwen. Niet alleen binnen de stad, maar ook daarbuiten. Juist daarom kies je voor de specialisten van Donker Media. Bij ons ben je altijd verzekerd van maatwerk animaties die de boodschap doeltreffend overbrengen. Het bieden van service en kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Door onze ruime ervaring kunnen we je tevens altijd voorzien van een advies en denken we graag met je mee. Van kennismakingsgesprek tot uiteindelijke oplevering is Donker Media jouw creatieve partner als je een animatie wilt laten maken in Tilburg.

Wij helpen je graag

Er ging iets mis. Je bericht is niet verzonden
Vul alle velden in
Je bericht is verzonden.
We nemen binnen één werkdag contact met je op.
© COPYRIGHT DONKER MEDIA