Menu

De prijs van kwaliteit kan enorm meevallen

De prijs van kwaliteit kan enorm meevallen

De prijs van kwaliteit kan enorm meevallen

Wat kost een animatie eigenlijk? Die vraag komt natuurlijk bij elke klant die we spreken een keer op tafel. Dat is natuurlijk afhankelijk van wat je wil. Wil je een eenvoudige, minimalistische animatie, of wil je er een die wervelt van animaties, camerabewegingen en landschappen? Wil je een 2D of 3D animatie laten maken? Hoe complexer je het wilt hebben, des te hoger het prijskaartje.

Kwaliteit heeft een prijs. Maar klanten van Donker Media animatie zijn vaak verbaasd dat die prijs eigenlijk enorm meevalt. Wij zijn namelijk enorm goed in het terugbrengen van je boodschap tot de essentie. En die essentie brengen we vervolgens tot leven.

Elementen die een animatie tot leven brengen

Als je niet beter weet, zou je misschien zeggen dat een animatie leeft zolang het beweegt. Tja…de waarheid is anders. Sommige personages overtuigen meer dan andere, misschien zelfs wel als ze niet bewegen. Sommige scripts zijn gewoon veel vermakelijker dan anderen. Maar hoe kan dat?

De belangrijkste vuistregel: een animatie werkt omdat deze natuurlijk voelt. Dus moet je de animatie natuurlijk maken. Er moet dus worden voldaan aan een paar basisregels

Bij Donker Media weten we hoe we deze vuistregels moeten gebruiken om ook jouw video te laten leven. Wil jij een online animatie video laten maken? Neem dan eens contact met ons op voor een bezoek aan onze eigen animatiestudio in Eindhoven. Dan laten we je zien hoe wij deze regels in de praktijk brengen.

Bekijk hoe wij per project te werk gaan

© COPYRIGHT DONKER MEDIA