Menu
slider achtergrond

Beveiliging animatie nodig?

D Portfolio Prijs opvragen

Wat is een beveiliging animatie?

Een beveiliging animatie wordt veel gebruikt voor bedrijven welke werkzaam zijn in de beveiligingsindustrie. Ze bieden een dienstverlening of product aan welke de veiligheid in verschillende soorten omgevingen waarborgt. Hierbij kun je denken aan een animatie video welke de werking van een beveiligingscamera demonstreert of welke meer informatie verschaft over een dienst of service zoals bijvoorbeeld bewaking. De informatie die daarbij gecommuniceerd moet worden is vaak complex en veelomvattend. Als je dit aan de hand van een tekst wilt doen, is de kans groot dat de gebruiker de inhoud niet snapt of zelfs de content helemaal niet leest. Het is dan ook niet voor niets dat ruim 70% van de mensen liever naar video content kijkt dan een saai stuk tekst moet doorlezen. Voor jou als beveiligingsbedrijf is dit een win-win situatie. Met een beveiliging animatie van Donker Media kun je jouw verhaal niet alleen op heldere wijze laten vertellen, maar kun je ook nog eens rekenen op een beter bereik. Daarnaast is een beveiliging animatie eenvoudig online in te zetten via diverse soorten social media kanalen en websites. Maar, ook offline bereikt een beveiliging animatie zijn doel.

Voordelen van een beveiliging animatie

Complexe informatie helder weergeven afbeelding

1. Complexe informatie helder weergeven

Een beveiliging animatie geeft je de mogelijkheid om ingewikkelde en complexe informatie op een duidelijke manier weer te kunnen geven. Hierbij kun je denken aan de werking van een dienst of een product zoals een beveiligingscamera. Daardoor begrijpt de klant het product beter waardoor ze aangezet worden tot het ondernemen van actie.
Je onderscheiden van de concurrentie afbeelding

2. Je onderscheiden van de concurrentie

Ook als beveiligingsbedrijf wil jij je kunnen onderscheiden van de concurrentie. Met een animatie van Donker Media doe je dat op een effectieve manier. Een animatie video kan de sterke kernpunten van jouw onderneming gedetailleerd weergeven. Niet alleen in woord, maar ook in beeld en geluid. Zo creëer je eenvoudig het juiste engagement met de kijker. Dit resulteert uiteindelijk weer in klantvertrouwen wat je nodig hebt om de concurrentie te kunnen verslaan.
Online bereik vergroten afbeelding

3. Online bereik vergroten

Ook als je actief bent in de beveiliging kun je niet zonder de juiste online marketing. Je wilt immers kunnen profiteren van vindbaarheid en bereik. Met een beveiliging animatie van Donker Media doe je dat op effectieve wijze. De animaties zijn visueel aantrekkelijk om naar te kijken. De kans dat kijkers jouw video delen ligt daarmee ruim boven de 80%. Zo krijg je niet alleen meer bereik, maar natuurlijk ook naamsbekendheid voor jouw beveiligingsbedrijf.
Compatible met alle devices afbeelding

4. Compatible met alle devices

Een animatie video is eenvoudig te implementeren op jouw social media kanaal of website. Omdat de beveiliging animaties vaak kort zijn, nemen ze weinig ruimte in beslag. Dat maakt ze direct ook geschikt voor allerlei apparaten. Jouw beveiliging animatie van Donker Media kan dus op elke desktop, tablet of smartphone worden bekeken wat bijdraagt aan een goede online vindbaarheid en bereik.
Aandacht omzetten in conversie afbeelding

5. Aandacht omzetten in conversie

Een beveiliging animatie van Donker Media kun je natuurlijk ook offline inzetten. Hierbij kun je denken aan het laten afspelen van de video in je winkel of op een evenement. Met een animatie trek je direct de aandacht van de klant. Deze krijgt een uniek kijkje in de werking van jouw product of dienst. De juiste binding wordt daardoor gestimuleerd waardoor jouw klanten eerder geneigd zijn tot het doen van een aankoop of het opvragen van meer informatie.
Effectieve support na een aankoop afbeelding

6. Effectieve support na een aankoop

Een beveiliging animatie kan tevens een belangrijke bijdrage leveren aan jouw klantenservice. Als de klant een aankoop heeft gedaan, bijvoorbeeld in de vorm van een beveiligingscamera, kun je met een animatie video exact weergeven hoe het product geïnstalleerd moet worden. Dit bespaart je als onderneming veel kostbare tijd. Daarnaast bevorderd deze manier van support de klanttevredenheid.

Veelvoorkomende vragen

Waarom een beveiliging animatie inzetten?


Een beveiliging animatie is prima in te zetten voor bedrijven in de veiligheidsbranche. Hiermee kun je een product of dienst op helder wijze weergeven aan de doelgroep. Daarbij kun je denken aan de werking van een beveiligingscamera of beveiligingssysteem voor bedrijven, winkels en particuliere woningen. Maar ook voor diverse diensten en services is het inzetten van een beveiliging animatie effectief. Je voorziet de gebruiker van de informatie die het nodig heeft. Daarmee vergroot je het klantvertrouwen en zet je aan tot het ondernemen van actie. Dit kan een informatie aanvraag zijn, maar natuurlijk ook een aankoop. Daarnaast zet je een beveiliging animatie van Donker Media in als je meer online vindbaarheid wilt creëren. De animaties zijn dan ook eenvoudig te delen via social media kanalen en op websites. Natuurlijk kan een beveiliging animatie ook gebruikt worden als support na een aankoop. Bijvoorbeeld door meer inzage te geven in een dienst of de installatie van het betreffende product. Het inzetten van een beveiliging animatie zorgt tevens voor naamsbekendheid in de zoekmachine.

Wanneer een beveiliging animatie inzetten?


Als je actief bent in de beveiligingsbranche is het inzetten van een animatie video altijd effectief. Zeker wanneer je jouw online én offline marketing doeleinden van wat extra kracht wilt voorzien. Op deze manier kun je jouw doelgroep of potentiële klanten voorzien van de informatie die ze nodig hebben. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je een product hebt wat de veiligheid vergroot of daarvoor een dienst aanbiedt. Wanneer je een beveiliging animatie van Donker Media inzet, kun je complexe verhalen inzichtelijk en helder maken. Dit effect is met een lang stuk tekst niet of nauwelijks haalbaar. Visueel aantrekkelijke beelden zorgen ervoor dat de aandacht van de kijker vastgehouden wordt. De informatie die in de beveiliging animatie wordt weergegeven, wordt op deze manier beter opgenomen en onthouden. Op zijn beurt zorgt dat natuurlijk weer voor engagement en binding. Het inzetten van een Donker Media animatie doe je tevens als je jouw online marketing campagnes doeltreffend wilt maken. De video’s zijn eenvoudig te delen via diverse social media kanalen of te implementeren op je website.

Wat kost een beveiliging animatie?


Bij Donker Media streven we altijd naar het leveren van maatwerk. Dat passen we niet alleen toe in de beveiliging animatie video die je wilt laten maken, maar natuurlijk ook op de prijs die je daarvoor betaald. De kosten voor een animatie zijn dan ook sterk afhankelijk van jouw wensen en de inrichting van jouw beveiliging animatie. Hierbij kun je denken aan de lengte van de animatie of het toevoegen van complexe special effects. Maar, ook het verhaal wat je wilt laten vertellen heeft invloed op de prijs van de animatie. Een complexe boodschap neemt als vanzelfsprekend meer tijd en creativiteit in beslag. De kosten voor een beveiliging animatie worden bij ons dan ook altijd bepaald aan de hand van een persoonlijk gesprek. Zo weten we exact wat jouw doelstelling is, welke beveiligingsdienst of product je wilt laten animeren en wat jouw persoonlijke wensen daarbij zijn. Zo ben je altijd verzekerd van een maatwerk offerte welke geheel voldoet aan jouw doelstellingen. Natuurlijk voorzien we je daarbij ook nog eens van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Wat is de doorlooptijd?


Als je een beveiliging animatie laat maken door Donker Media, dan denken we graag met je mee. We begrijpen dan ook als geen ander dat je zo snel mogelijk wilt kunnen beschikken over een maatwerk animatie voor jouw beveiligingsbedrijf of product. Binnen ons team hanteren we dan ook een doorlooptijd van c.a 3 a 4 weken. Omdat we werkzaam zijn binnen een klein team, kunnen we de lijnen kort en persoonlijk houden. Dit reduceert de doorlooptijd van jouw beveiliging animatie aanzienlijk. Binnen dit tijdsbestek werken we 6 belangrijke stappen door die jouw maatwerk animatie tot stand brengen. Hierbij kun je denken aan het script, de verhaallijn en bijvoorbeeld het uitwerken van de illustraties. Natuurlijk houden we in deze periode ook tijd vrij voor persoonlijk overleg. Dit kan nodig zijn als er toevoegingen of wijzigingen doorgevoerd moeten worden. Hoewel we bij Donker Media een korte doorlooptijd hanteren voor jouw beveiliging animatie, gaat dat nooit ten koste van de kwaliteit.

Wat kan ik aanleveren?


Bij Donker Media zijn we dol op creatieve ideeën. Je mag bij ons dan ook alles aanleveren wat je wil. Van je favoriete voice-over tot aan een verhaallijn. Ook als je al een idee hebt over het script staat het team van Donker Media voor je klaar. Door dit te combineren met onze ruime ervaring in het vak komen we altijd tot een bevredigende eindoplossing. Als je een beveiliging animatie wilt laten maken, mag je bij ons ook elementen en visuals aanleveren. Zo kan het zijn dat je een bepaald element graag verwerkt wilt zien in jouw maatwerk animatie. Bij ons is dat geen probleem. Wil je wel een maatwerk video laten maken maar weet je nog niet wat je aan wilt leveren? Ook dan ben je bij ons van harte welkom. Het enige wat we nodig hebben voor een creatief concept is een persoonlijk gesprek. Aan de hand van deze informatie helpt Donker Media je graag op weg. Als je een beveiliging animatie wilt laten maken staan we dus altijd open voor jouw creatieve ideeën en wensen. Op deze manier kun je altijd rekenen op een op maat gemaakte animatie welke geheel tegemoet komt aan jouw doelstellingen.

Wij helpen je graag

Er ging iets mis. Je bericht is niet verzonden
Vul alle velden in
Je bericht is verzonden.
We nemen binnen één werkdag contact met je op.
© COPYRIGHT DONKER MEDIA