Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Corporate video laten maken

Een professionele corporate video laten maken

Door een corporate video te laten maken, kun je de aandacht voor jouw bedrijf op een leuke manier opwekken bij potentiële klanten. Een door ons gemaakte corporate video is een geanimeerd visitekaartje voor jouw bedrijf, die geheel aansluit bij de stijl en de indruk die jij met je bedrijf wilt uitstralen. Met een korte, professionele corporate video, leg jij op een leuke en pakkende manier aan de klanten uit wat jouw bedrijf precies inhoudt en welke producten en diensten je zoal levert. Zo trek je de aandacht van je potentiële klanten en zorg je ervoor dat ze eerder geneigd zijn om zich aan te sluiten bij jouw bedrijf. Je kunt je video natuurlijk ook intern gaan gebruiken om bepaalde processen en werkwijzes aan je werknemers toe te lichten.

Zelf een corporate video laten maken

Bij Donker Media, gevestigd in Eindhoven, kun je je eigen corporate video laten maken, geheel in de stijl die jij zelf wilt. Samen met jou gaan we om tafel om alle mogelijkheden door te spreken, zodat we er samen een geheel van kunnen maken die geheel aansluit bij jouw bedrijf. Je geeft zelf je ideeën over welke boodschap je met de video wilt overbrengen en in welke stijl dit moet gebeuren, en vervolgens gaan wij aan de slag om deze ideeën om te zetten tot een pakkend filmpje met behulp van een script, mooie animaties, een voice-over en eventueel geluidseffecten.

Corporate video laten maken bij Donker Media

Wil je ook een corporate video laten maken, zowel voor intern als voor extern gebruik? Neem dan contact op met animatiebedrijf Donker Media, een professioneel bedrijf dat weet hoe het jouw boodschap omzet tot een prachtige video. Neem ook eens een kijkje bij andere video’s die we al hebben gemaakt, om een indruk te krijgen van de manier waarop we te werk gaan. Vervolgens kun je contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen. We helpen je graag verder!

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben corporate videos gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je corporate video

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte