Menu

Explanimation RSB Cinemas

RSB Cinemas is het eerste bedrijf in Nederland dat zich richt op de realisatie van service bioscopen. Ze hebben ons benaderd om een explanimation te maken. Daarin wilden ze de bezoekers van de Cinema Roma bioscoop in Wijchen duidelijk maken hoe er van deze dienst gebruik gemaakt kan worden. We gingen direct aan de slag met een maatwerk animatievideo.

RSB Cinemas

RSB Cinemas heeft meerdere bioscopen in Nederland welke vanuit de holding in Wijchen worden aangestuurd. De bioscopen onderscheiden zich door het introduceren van een unieke serviceknop. Daarmee kunnen klanten tijdens het kijken van een film de bediening naar hun comfortabele zitplaats roepen. Het bestellen van snacks en drankjes ligt op deze manier binnen handbereik zonder dat er overbodig rumoer ontstaat binnen de bioscoopzaal. Kijk voor meer informatie over RSB Cinemas en hun unieke servicegerichte diensten op www.rsbcinemas.nl.

Over deze explanimation

Voor deze explanimation hebben we een stijl toegepast welke een geraffineerde combinatie tussen 2D en 3D weergeeft. In de animatievideo lichten we de diverse acties van Cinema Roma in Wijchen uit en geven we uitleg over de werking van de serviceknop. In de 2D explanimation hebben we gekozen voor een 3D achtergrond zodat deze voorafgaand aan de film weergegeven kan worden. We informeren de kijker dus niet alleen, maar geven ook duidelijkheid over de huisregels van de bioscoop. Natuurlijk wensen we de bezoekers in de animatie ook een fijne voorstelling toe. Onze animaties zijn succesvol gebleken. Ze worden momenteel zelfs afgespeeld in diverse RSB Cinemas zoals bijvoorbeeld Cine Twins in Malden, Cine Lounge in Houten en Take Ten in Uden. Wil je zelf ook een informerende animatievideo laten maken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

iSlide

iSlide

Explanimation Solunar

Solunar

Explanimation SensUs (TU/e)

SensUs (TU/e)

Explanimation ABN Amro

ABN Amro

Explanimation AT Automation

AT Automation

Explanimation ONE Smart Control

ONE Smart Control

Explanimation Elkerliek-2D

Elkerliek Patientveiligheid

Explanimation RSB Cinemas

RSB Cinemas

Explanimation Projectservice

Projectservice

Explanimation Elkerliek GUTZ

GUTZ

Explanimation Ignition

Ignition

Explanimation Safety App

Safety App

Explanimation SPAR

SPAR

Explanimation SSNB

SSNB

Explanimation Frisse Blikken

Frisse Blikken

Explanimation Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Explanimation Peopleassist

Peopleassist

Explanimation Solar SoWise

Sowise

Explanimation Alert Key

Alert-key

Explanimation Elkerliek 2D-2

MijnElkerliek

Explanimation Vopak

Vopak

Bekijk hoe wij per project te werk gaan

© COPYRIGHT DONKER MEDIA