Explanimation RSB Cinemas

RSB Cinemas is het eerste bedrijf in Nederland dat zich richt op servicebioscopen. Met een explanimation wilden zij in de Cinema Roma in Wijchen duidelijk maken hoe klanten gebruik kunnen maken van de serviceknop en kunnen profiteren van acties.

RSB Cinemas

RSB Cinemas heeft meerdere bioscopen in Nederland, aangestuurd door de holding company in Wijchen. Uniek voor deze bioscopen is de introductie van een serviceknop, waarmee klanten tijdens het kijken van de film de bediening naar hun comfortabele zitplaatsen kunnen roepen om zo drankjes en snacks te kunnen bestellen. Voor meer informatie kun je kijken op www.rsbcinemas.nl.

Over deze explanimation

In de explanimation worden diverse acties van Cinema Roma in Wijchen uitgelicht, en wordt een uitleg gegeven van de werking van de serviceknop. De 2D explanimation (met 3D achtergronden) is gemaakt om voorafgaand aan de film in de zaal af te spelen, dus we geven ook een paar huisregels en wensen de bezoekers een fijne voorstelling. Momenteel draaien er verschillende explanimations gemaakt voor RSB Cinemas. Onder andere in Bioscoop Cine Twins in Malden, Bioscoop CineLounge in Houten, Bioscoop Cinema Roma in Wijchen, Bioscoop Take Ten in Uden, Bioscoop van Heemstrabaan in Beuningen en Cinema Gold in Veldhoven.