Menu

Explanimation SPAR

Spar is een Internationale supermarktketen met ongeveer 500 vestigingen in Nederland. Omdat ook zij zich richten op de toekomst, wilde ze aan de hand van een explanimation bezoekers informeren over de gemakken van online bestellen via Spar Online. Ons team is dan ook direct aan de slag gegaan met een maatwerk animatie in de huisstijl van de keten.

Over SPAR

Spar is van origine een echte buurtsupermarkt. De keten wil dit concept blijven nastreven met het doel klanten te kunnen voorzien van gemak en comfort tijdens het doen van hun dagelijkse boodschappen. Dit wordt bereikt door het aanbieden van een compleet assortiment levensmiddelen en kruidenierswaren, verse producten en een aanvullend pakket aan servicediensten. Ook het online kunnen bestellen van de dagelijkse boodschappen hoort daarbij. Voor meer informatie neem je een kijkje op www.spar.nl.

Over deze explanimation

In opdracht van Human Talent Group hebben we een duidelijk explanimation gemaakt in 3D stijl. We wilden op een duidelijke manier weergeven hoe klanten via Spar Online hun dagelijkse boodschappen kunnen bestellen. Ook de snelle thuisbezorging moet hierbij uitgelicht worden. Om herkenning te kunnen creƫren, hebben we de animatievideo tot stand gebracht met behulp van LEGO figuren. De klant wordt in de 3D animatievideo tegelijkertijd gewezen op de gemakken van online bestellen. Ook laten we zien hoe deze dienst precies in zijn werk gaat. Uiteraard in de huisstijl die zo kenmerkend is voor deze supermarktketen. Wil je zelf ook een animatie of explanimation laten maken? Bekijk onze portfolio om nog meer van ons werk te kunnen zien. Interesse in een eigen animatie of explanimation? Bekijk de mogelijkheden voor het laten maken van een animatie of explanimation.

iSlide

iSlide

Explanimation Solunar

Solunar

Explanimation SensUs (TU/e)

SensUs (TU/e)

Explanimation ABN Amro

ABN Amro

Explanimation AT Automation

AT Automation

Explanimation ONE Smart Control

ONE Smart Control

Explanimation Elkerliek-2D

Elkerliek Patientveiligheid

Explanimation RSB Cinemas

RSB Cinemas

Explanimation Projectservice

Projectservice

Explanimation Elkerliek GUTZ

GUTZ

Explanimation Ignition

Ignition

Explanimation Safety App

Safety App

Explanimation SPAR

SPAR

Explanimation SSNB

SSNB

Explanimation Frisse Blikken

Frisse Blikken

Explanimation Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Explanimation Peopleassist

Peopleassist

Explanimation Solar SoWise

Sowise

Explanimation Alert Key

Alert-key

Explanimation Elkerliek 2D-2

MijnElkerliek

Explanimation Vopak

Vopak

Bekijk hoe wij per project te werk gaan

© COPYRIGHT DONKER MEDIA