Explanimation SPAR

SPAR is een internationale supermarktketen met ongeveer 500 vestigingen in Nederland. Met een explanimation wilden ze de bezoekers informeren over de gemakken van het online bestellen via Spar Online.

Over SPAR

SPAR is begonnen als buurtsupermarkt, en wil dit idee ook vasthouden met het doel om de winkel voor dagelijks gemak te zijn. Dit doen ze met onder andere een combinatie van verse producten, een compleet assortiment aan kruidenierswaren en een aanvullend pakket diensten. Inmiddels is SPAR uitgegroeid tot een internationale supermarktketen, met steeds meer mogelijkheden zoals online bestellen. Kijk voor meer informatie op www.spar.nl

Over deze explanimation

In de explanimation, gemaakt in opdracht van Human Talent Group, laten we op een duidelijke manier zien hoe klanten via Spar Online hun boodschappen kunnen bestellen, en hoe deze in korte tijd worden thuisbezorgd. Met behulp van LEGO-poppetjes worden klanten in dit 3D animatiefilmpje gewezen op de gemakken van het online bestellen, en wordt laten zien hoe dit precies in zijn werk gaat.