Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Promotiefilmpje

Promotiefilmpje Donker Media

Je wilt je product op een leuke, originele manier onder de aandacht brengen? Je bent op zoek naar een bedrijf dat een promotiefilmpje maakt waarmee je opvalt in de enorme hoeveelheid reclame die een mens dagelijks over zich uitgestort krijgt? Neem dan contact op met Donker Media. Ons bedrijf is gevestigd in Eindhoven, hier hebben we promotiefilms gemaakt voor bedrijven in heel Nederland. Een promotiefilmpje laten maken door ons is een proces waarbij je op elke stap invloed hebt, zodat het eindproduct een film is waar je met jouw bedrijf ook helemaal achter kunt staan. Je hebt bij ons de keuze om je promotie film te laten maken in verschillende animatievormen.

Promotiefilmpje laten maken

Bij het maken van een promotiefilm is het van groot belang dat je jouw boodschap goed naar voren brengen. Zeker als je een product verkoopt waarbij dit niet zomaar even is uitgelegd is het goed om contact op te nemen met Donker Media. Ons bedrijf heeft zeer veel ervaring met het maken van animatiefilms waarin ingewikkelde boodschappen snel tot de kern worden teruggebracht. Animatie is simpelweg een vorm van communicatie waarbij je alle mogelijkheden hebt om je verhaal te vertellen, zonder dat hier gelijk een enorm budget aan te pas moet komen. Neem gewoon een keer contact op met Donker Media zodat wij alle mogelijkheden met je kunnen bespreken.

De beste promotiefilmpjes

Een promotiefilmpje is pas echt een succes als mensen snappen wat je boodschap is. Het is daarnaast ook belangrijk dat je met jouw promotiefilmpje precies die mensen aanspreekt die je wil bereiken. Meer weten over de kansen die we jouw en je product of dienst te bieden hebben? Elders op onze website vind je onze contactinformatie. Hier vind je ook meer informatie over de verschillende soorten filmpjes die we voor je kunnen maken, alsmede een gallerij met promotiefilmpjes die we voor andere klanten gemaakt hebben.

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben promotiefilmpjes gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je promotiefilmpje

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte