Promotie filmpje nodig? Wij maken promotie films Portfolio Prijs opvragen
team donker media

Promotiefilmpje bij Donker Media

Je wilt je product op een leuke, originele manier onder de aandacht brengen? Je bent op zoek naar een bedrijf dat een promotiefilmpje maakt waarmee je opvalt in de enorme hoeveelheid reclame die een mens dagelijks over zich uitgestort krijgt? Neem dan contact op met Donker Media. Ons bedrijf is gevestigd in Eindhoven, hier hebben we promotiefilms gemaakt voor bedrijven in heel Nederland. Een promotiefilmpje laten maken door ons is een proces waarbij je op elke stap invloed hebt, zodat het eindproduct een film is waar je met jouw bedrijf ook helemaal achter kunt staan. Je hebt bij ons de keuze om je promotie film te laten maken in verschillende animatievormen. Bekijk de voorbeelden.


Onze aanpak Portfolio Meestgestelde vragen

Onze aanpak

Bij Donker Media vinden we het belangrijk om jou bij de productie van je promotiefilmpje te betrekken. Door regelmatig af te stemmen kunnen we waar nodig bijsturen. Bovendien maken we graag gebruik van de kennis die jij van je organisatie en je product hebt. Kennis die waarschijnlijk maar weinig andere mensen hebben. Om die reden hebben we op vaste momenten tijdens de productie een overleg ingepland. Dat overleg vindt minimaal één keer per fase plaats. De productie van jouw promotiefilmpje kent in grote lijnen de volgende zes fases.

animatie plaatje
 • Concept en Script

  Concept en Script

 • Storyboard

  Storyboard

 • Illustratie

  Illustratie

 • Voice-over

  Voice-over

 • Animatie

  Animatie

 • Geluidseffecten

  Geluidseffecten

Stap 1: Concept en Script

De productie van je promotiefilmpje begint met het concept. Hierin nemen we alles op wat we moeten weten om van jouw project een succes te maken. Dat begint met het vastleggen van de te bereiken doelen. Maar we schetsen hier ook een beeld van je (beoogde klanten) en hoe jouw product hen verder helpt. Wanneer je met het concept akkoord bent, werken we het uit tot een script. Tijdens een overleg vragen we je om feedback op het script. Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we verder met het storyboard.

Concept en Script

Stap 2: Storyboard

Een storyboard is een soort striptekening. De belangrijkste scénes zijn hierop uitgetekend. Hiermee krijg je een goede indruk van de richting die we met jouw promotiefilmpje zijn ingeslagen. Soms gaan klanten direct akkoord met het storyboard, maar meestal komen we tijdens de presentatie en de discussie die daarop volgt verbeterpunten tegen. Deze verwerken we in het storyboard.

Storyboard

Stap 3: Illustratie

Een promotiefilmpje kan niet zonder illustraties. Onze specialisten doen een voorstel van de illustraties die we gaan gebruiken. Daarbij zoeken ze naar de ideale mix van afbeeldingen die de gewenste emotionele reactie oproepen en de kernboodschap ondersteunen – zonder af te leiden.

Illustratie

Stap 4: Voice-over

Net als de illustraties moet de vertelstem je promotiefilmpje versterken. Hij moet de aandacht trekken, zonder af te leiden van de boodschap. In de loop der jaren hebben we een mooi netwerk opgebouwd van stemacteurs waarvan we weten dat ze kwaliteit leveren. Op basis van je wensen zullen we je een aantal opties voorstellen. Zit de juiste stem er niet tussen? Dan zoeken we net zolang door tot we hem gevonden hebben.

Voice-over

Stap 5: Animatie

We hebben een stem en we hebben illustraties. Maar we hebben nog geen beweging. Dit is het moment dat onze animatoren de arena betreden. Werkend vanuit onze studio in Eindhoven zorgen zij dat de stilstaande bewegingen veranderen in geloofwaardige personages in een geloofwaardige omgeving.

Animatie

Stap 6: Geluidseffecten

Om je promotiefilmpje net wat meer ‘schwung’ te geven, voegen we tenslotte een paar goed geplaatste geluidseffecten toe. Hiermee verrassen we de kijker en kunnen we onderdelen van je verhaal extra onder de aandacht brengen. Na de geluidseffecten is de productie van je promotiefilmpje afgerond en kun je er mee aan de slag.

Geluidseffecten

Promotiefilmpje laten maken

Bij het maken van een promotiefilm is het van groot belang dat je jouw boodschap goed naar voren brengen. Zeker als je een product verkoopt waarbij dit niet zomaar even is uitgelegd is het goed om contact op te nemen met Donker Media. Ons animatiebedrijf heeft zeer veel ervaring met het maken van animatiefilms waarin ingewikkelde boodschappen snel tot de kern worden teruggebracht.

 

Animatie is simpelweg een vorm van communicatie waarbij je alle mogelijkheden hebt om je verhaal te vertellen, zonder dat hier gelijk een enorm budget aan te pas moet komen. Neem gewoon een keer contact op met Donker Media zodat wij alle mogelijkheden met je kunnen bespreken.

Wij hebben promotiefilmpjes gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht

Effectieve promotiefilmpjes

Een promotiefilmpje is pas echt een succes als mensen snappen wat je boodschap is. Het is daarnaast ook belangrijk dat je met jouw promotiefilmpje precies die mensen aanspreekt die je wil bereiken. Meer weten over de kansen die we jouw en je product of dienst te bieden hebben?

 

Elders op onze website vind je onze contactinformatie. Hier vind je ook meer informatie over de verschillende soorten filmpjes die we voor je kunnen maken, alsmede een gallerij met promotiefilmpjes die we voor andere klanten gemaakt hebben.

Meest gestelde vragen

De precieze prijs is afhankelijk van veel factoren. Graag zetten we deze in een persoonlijk gesprek op een rijtje.

Voor het maken van een goed promotiefilmpje hebben we normaliter slechts 15 tot 20 werkdagen nodig.

Een promotiefilmpje is een opstapje naar meer. De ideale promotiefilm duurt anderhalve minuut. Dit is genoeg om je prospect te prikkelen om meer informatie te zoeken.

 

Onze filosofie is dat het beste promotiefilmpje het product is van een nauwe samenwerking tussen klant en animatiestudio. We nemen je wensen dan ook graag mee in het creatieve proces.

Elk promotiefilmpje is uniek. Daarom is ook elke offerte uniek. Onze ervaring is dat een persoonlijk gesprek het beste is om een goede offerte te kunnen opstellen.

Omdat wij geloven in de persoonlijke aanpak. Bij ons is een promotiefilm geen product dat bestaat uit standaard-onderdelen en vanaf de lopende band wordt geleverd. Wij hebben echte aandacht voor jou, je product en je organisatie, zodat we het best kunnen aansluiten bij je doelgroep. Bij ons staat voorop dat jij je doelen moet behalen.

Interesse in een promotiefilm?

Neem snel contact op meer informatie